A szerelem vak, mi pedig sokszor nem is vesszük észre, hogy legfőbb ideje lenne már kiszállni a kapcsolatból, ami hosszú távon csak tönkretesz minket.

Ha az alábbi jelek közül sokat tapasztalsz, akkor valóban ideje elgondolkodni azon, hogy érdemes-e folytatni ezt a viszonyt vagy inkább le kellene zárni az egészet.

1. Nem engedi, hogy néha elmenj a haverokkal

Alig-alig látod a régi barátaidat és amikor nagy ritkán mégis találkoztok, mindig viszed magaddal a párodat is. Akár ez is egy intő jel lehet, hiszen egy egészséges kapcsolatban teret és szabadságot kell hagyni a másiknak, különben csak megfojtjátok egymást.

2. Ő rendelkezik a pénzed felett

Egy normális és komoly kapcsolatban teljesen rendben van, ha közös a kassza és megosztjátok egymással, amitek van, ám egyikőtök sem lehet egyeduralkodó a pénzügyi döntéseket illetően. A legjobb, ha mindenkinek van egy kis saját megtakarítása is, hiszen nem tudhatjuk előre, mikor lesz rá szükség.

3. Meglesi az üzeneteidet

Egymás telefonjának az ellenőrizgetése egyáltalán nem a szerelem bizonyítéka, csupán egymás magánéletének a megsértése és egy egészségtelen kapcsolat jele. Elcsépelt közhely, ám tényleg igaz, hogy alapvető bizalom nélkül kudarcra van ítélve az egész.

4. Balhézik, ha sokáig nem veszed fel a telefonod

Egy igazán jó kapcsolatnak a békességről és szeretetről kellene szólnia, nem pedig a folyamatos aggódásról és negatív érzésekről. Ha összeszorul a gyomrod minden alkalommal, amikor egy nem fogadott hívást látsz tőle a mobilodon, akkor az bizony egy intő jel.

5. Nem mered elmondani, amit valójában gondolsz

Nyilván akkor a legjobb, ha olyasvalakivel vagy együtt, akiben megbízol és megnyílhatsz neki, nem pedig olyan személy, aki előtt őszintén beszélni sem mersz. Mindig mondd ki, amit gondolsz és aztán persze tartsd tiszteletben, ha a másik másképpen vélekedik egy adott dologról. Nem kell feltétlenül mindenben egyetérteni, néha a különböző nézőpontok csak színesítik és gazdagítják az adott kapcsolatot.

6. A barátaid többször próbáltak már figyelmeztetni

Érdemes a megbízható barátok véleményére adni és ha már többen kifejezték nemtetszésüket és aggódásukat, akkor az bizony egy erős jelzés. Belülről nehéz objektíven megítélni a történéseket, viszont a barátok és családtagok külső szemlélőként jobban rálátnak néha a dolgokra. Ha azt látják rajtad, hogy sokszor kedvetlen, illetve feszült vagy, akkor könnyen leszűrhetik, hogy gondod van, amit igyekszel elnyomni magadban.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A jövő tükrét mutatja Párizsnak a La Grande Arche

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés