Nem az a hős a nők szemében, aki hét másodperc alatt felhúz tíz korsó sört kari napokon – hanem aki a harmadik után már nem kér egy negyediket. Szexicsajos videóval és infógrafikával bizonyítjuk.

Ismerjük a mondást: Az alkohol káros - Viszont még egy jó sztori sem kezdődött úgy, hogy valaki salátát evett. Persze ez nem azt jelenti, hogy el kell jutni abba a merevrészeg állapotra, ami után másnap nem akarsz élni - sem a fejfájás, világforgás, hányinger miatt, sem pedig az elképesztően kínos hülyeségek miatt, amiket előző este elkövettél. Mert nem kifejezetten bejövős dolog túltolni a szeszt. A Heineken vagány, városi reklámjából is ez derül ki: a szexi partivadmacskáknál nem imponáló, ha táncolás helyett talajrészegen kifekszel a kanapén, egy artikulált mondatra is képtelen vagy (nemhogy egy értelmesre!) – és úgy egyáltalán semmit nem lehet kezdeni a zombiként begyantázott férfiakkal. Akkor ki a hős? Mutatjuk.

Mellesleg nem csak ez az egy reklám sáncolja a felelősségteljes ivást: a Heineken nagyszabású felmérést végzett a 21-35 évesek körében az ivási szokásokról, amiből az alábbi meglepő adatok derültek ki:

Ez után a kutatás után döntött úgy a márka, hogy felhívja a figyelmet a felelős alkoholfogyasztásra. Ami azért vagány húzás, szóval riszpekt a kampányért, mi teljesen támogatjuk a pozitív és előremutató kezdeményezést – úgyhogy ezentúl próbáljunk meg nemet mondani arra a bizonyos sorsdöntő italra, ami után már nincs visszaút!

És ezt olvastad már?
Több mint négyezer raklapból épített Colosseumot a Hello Wood