Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nyilván mindannyian igyekszünk elkerülni, hogy a párunk megcsaljon minket, ám sok esetben ez elkerülhetetlennek tűnik. Pláne akkor, ha az alábbi felmérés adatai nem hazudnak. Az első lépés mondjuk éppen az lenne, hogy tisztázzuk, mi is számít megcsalásnak.

Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy az emberek komoly hányada ezzel az alapvetéssel nincs tisztában, vagy legalábbis úgy tesz, mint aki nem tudja. Korábban már írtunk arról, hogy az emberek negyede szerint az egyéjszakás kalandok például nem is számítanak. Most további elszomorító számokkal tudunk szolgálni...

Egy friss felmérés szerint egy csomó ember szerint nem számít megcsalásnak az orális vagy éppen az anális szex, sőt még a hagyományos, klasszikus szex sem. Nem tudjuk elképzelni, hogy akkor szerintük mégis mi számíthat annak?

A közvéleménykutatás keretein belül 2000 ember véleményét vették számításba szerte az Egyesült Államokban és Európában. Talán némi meglepetésre az európaiak még engedékenyebbeknek bizonyultak az amerikaiaknál. Az orális szex például az amerikai nők 97.6 százaléka, míg az európai nők csupán 83.8 százaléka szerint számít megcsalásnak.

A férfiaknak pedig még nagyobb hányada gondolja így.

Ami a csókot illeti, ezt természetesen még kevesebben tekintik megcsalásnak. Az európai nők 21.6 százaléka szerint ennyi még megengedhető, tehát 10 barátnőből 2 megtenné titokban és nem is érezné magát bűnösnek. Reméljük, hogy az alábbi adatok - amelyekből azt olvashatod ki, hogy az emberek hány százaléka értékeli félrelépésként az adott dolgot - jócskán torzítanak, különben tényleg nagy bajok vannak a fejekben.

Ha tehát eddig valaki nem tudta volna, akkor annak most üzennénk, hogy ezek a dolgok igenis megcsalásnak számítanak, legalább magunknak nem kellene hazudnunk.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.