Hát így első ránézésre nem sok, ugye? Egészen addig, amíg egy kis széllel oda nem pörkölnek nekik – míg az első már a 40 km/h-s szélsebességet sem bírta, a második csak 90 km/h-nál adta meg magát.

És ha ez még nem lenne elég, még meg is nyomkodták őket, a második számú teszt következményeinek a megvizsgálásában egy MRI-felvétel segít nekünk. Az amatőr szakács által elkészített szusiban a rizs mondhatni egy masszává változott, míg a másik viszonylag jól tartotta magát:

Valószínűleg senkinek sem titkolt vágya az, hogy nagy szélben vagy egy alapos gyurmázás után fogyasszon szusit, ugyanakkor a kísérlet mégis sokat elárul arról, hogy mennyire más az amatőr és a mesterszakács által összerakott étel szerkezete.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
11% Naná, és nagyon keményen.
43% Igen, de menedzselhető.
46% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés