Hát így első ránézésre nem sok, ugye? Egészen addig, amíg egy kis széllel oda nem pörkölnek nekik – míg az első már a 40 km/h-s szélsebességet sem bírta, a második csak 90 km/h-nál adta meg magát.

És ha ez még nem lenne elég, még meg is nyomkodták őket, a második számú teszt következményeinek a megvizsgálásában egy MRI-felvétel segít nekünk. Az amatőr szakács által elkészített szusiban a rizs mondhatni egy masszává változott, míg a másik viszonylag jól tartotta magát:

Valószínűleg senkinek sem titkolt vágya az, hogy nagy szélben vagy egy alapos gyurmázás után fogyasszon szusit, ugyanakkor a kísérlet mégis sokat elárul arról, hogy mennyire más az amatőr és a mesterszakács által összerakott étel szerkezete.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vizsgaidőszaki gasztró: gyorskaja és csipsz nem, étcsoki és kávé mértékkel

Önellátó klímájú ez a faborítású oslói toronyház

Kicsit megszédültünk, ápolónőre lenne szükségünk

További cikkeink a témában