A Netflix új, a világ legjobb séfjeiről szóló sorozata egyben a világ legszebb gasztronómiai dokumentumsorozatának tűnik az előzetese alapján.

A Netflix megbízta a Jiro szusiról álmodik rendezőjét, David Gelbet, hogy készítsen nekik egy doksit a legérdekesebb séfekről. Szerkesztő-rendezőként nagyjából öt évet nyomtam le a TV Paprikánál, és részt vettem kábé száz epizód elkészítésében, szóval láttam pár dolgot, de most sírok, annyira szép ez a cucc.

A doksiban a következő alkotókat láthatjuk majd: Ben Shewry (Attica Restaurant, Melbourne, Ausztrália), Magnus Nilsson (Fäviken, Järpen, Sweden), Francis Mallmann (El Restaurante Patagonia Sur, Buenos Aires, Argentína), Niki Nakayama (N/Naka Restaurant, Los Angeles, USA), Dan Barber (Blue Hill Restaurant, Stone Barns és New York City, USA) és Massimo Bottura (Osteria Francescana, Modena, Olaszország).

Örülök, hogy vannak, akik nagyjátékfilmes költségvetéssel, kompromisszumok nélkül készíthetnek ételt a gasztronómiának nevezett művészeti ágról, és alig várom, hogy megnézhessem a Chef’s Table-t egészben.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés