Ha egy szexjátékot a tömegek óhaja hív életre, akkor tévedhetetlenül kimondhatjuk róluk: konkrét, gyakorlati igény van rájuk. Íme négy izgalmas és erotikus játékszer a hálószobába, amihez nem egy cég, hanem a nagyközönség rakta össze a pénzt.

1: Dame Eva Hands Free csiklóvibrátor

 

Nem is kell sokat magyarázni, vajon miért nyomták bele a dollárokat az emberek, hogy ez a szexjáték megvalósulhasson: a Dame Eva az első olyan csiklóvibrátor, ami szabadon hagyja a kezet. Két hölgy találta ki ezt a tökéletes eszközt párok számára, amire akkora volt a piaci igény, hogy közösségi finanszírozásból ripsz-ropsz összegyűlt rá a pénz.

 

Ha már használtatok vibrátort, akkor tudjátok, hogy a legzavaróbb bennük mindig az, hogy ott kell tartani a csiklónál és valakinek már nagyon lezsibbad a keze a dologtól. Itt viszont a két kis rugalmas szárny a nagy szeméremajkaknak támaszkodva, diszkréten rejtve a csiklón tartja a vibrátort, mindenféle zavaró pánt, vagy alsó nélkül úgy, hogy nem kell hozzá kéz. Wow! Egy év garanciával 38 900 forintért beszerezheted, különböző színekben.

2: Slaphappy szilikonvibrátor 

 

Öt szexjátékszert ötvöz magában ez a vibrátorok fenegyereke, amit az Indiegogo-n két hónap alatt megtámogattak elég pénzzel a még jobb szexre éhes júzerek. A Slaphappy ezt az öt dolgot tudja ugyanis: egyszerre csiklóizgató, G-pont stimuláló, rúdvibrátor, masszírozó és paskoló játék is – ez utóbbi azoknak, akik kicsit mocskosabban szeretik.

A csodajátékot fekete és rózsaszín verzióban lehet beszerezni 15 990 forintért, ingyenes kiszállítással, diszkrét csomagolásban.

3: Autoblow 

A Kickstarter férfiközönsége hívta életre ezt a fleshlight típusú férfimaszturbátort, ami az orális kényeztetést mesterfokon műveli. A hímvessző egyik legjobb barátját nem női vagináról, hanem női szájról mintázták és állítólag a tökéletes szopás élményében lehet része annak, aki ezt az alkarnyi eszközt használja. Íme egy videóban a cucc:

Az Autoblow különlegessége a többi férfimaszturbátorhoz képest az, hogy ezt nem kell a péniszeden fel-le mozgatnod: csak síkosítasz egyet, beállítod a fokozatot és hátradőlve élvezed, amint mélytorokra vesz a játékszer. Az orális férfi kényeztetők mechanikus királynőjét 49 490 forintért rendelheted meg.

4: Blewit

 

Végül még egy közösségi pénzelésből tömegtermelésre gyártott szexjátékot mutatunk, ami újfent a férfiak örömeinek kedvez. A Blewit eddig ismeretlen, intenzív szívó élményt ígér ventilációs, szívó technikájának hála – belül pedig rendkívül lágy, rugalmas, selymesen bársonyos és realisztikus anyagból készült. A nyílás érzékien szűk és a légkamrás ventilláció érzéki szívó élményt ad a férfi legnemesebb tagjának, ha fel-le húzogatja rajta – a szívóhatás erőssége pedig egyszerűen szabályozható egy kis nyílással. Tehát ez a maszturbátor nem intézi el a kezed helyett a munkát – ellenben nem is kerül annyiba, mint az Autoblow: ez a fleshlight játékszer 24 990 forintért rendelhető.

És ezt olvastad már?
Hamarosan jönnek a 3D nyomtatott vályogházak