Ki találta ezt ki?

A burger jó dolog, de nem lehet mindig élvezni, mert van, amikor nincs alkalom, hogy az ember frissen megsüsse a húst, meg megpirítsa a bucit. De burgert kell enni, és akkor marad a konzerv. Valami ilyesmi okfejtés állhat a konzeverbe zárt hamburger mögött, de ez a logika sem védi a végeredményt. Kedvenc orosz hekkerünk nemrég kinyitott egy ilyet, hogy kipróbálja. Hogy nekünk ne kelljen.

Az első konzervből előbukkanó valamit meg sem merte kóstolni, a másodikkal már tett egy próbát.

„Megkóstolom, de nem nyelem le, csak megrágom, hogy megtudjam, milyen az íze. (…) Őszintén szólva papíríze van. És egyáltalán nincs rossz szaga…”

Ennek ellenére szerintünk vannak ételek, amiket nem lehet, nem szabad, felesleges fémdobozba zárni. A burger ilyen.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vizsgaidőszaki gasztró: gyorskaja és csipsz nem, étcsoki és kávé mértékkel

Önellátó klímájú ez a faborítású oslói toronyház

Kicsit megszédültünk, ápolónőre lenne szükségünk

További cikkeink a témában