Szexért fizetni egy dolog. Aztán megint másik, mikor valaki egy prostituálnak, sztriptíztáncosnak és más szexmunkásnak csenget le kemény pénzeket egyáltalán nem szexszolgáltatásért. Megdöbbentő sztorik jönnek.

A Redditen elindult egy fórum, ahol szexmunkások mesélnek egymásnak arról, milyen extrém nem-szex dolgokban volt részük munkájuk során. Lefordítottuk a legcifrább, legagyamentebb és legmeglepőbb sztorikat.

„Volt egy fickó, akinek hableány-fétise volt és azt kérte, játsszam el, amint partra vetett sellőként nem kapok levegőt. Így ő 'meg tudott menteni'. A szerepjáték szerint mikor megmentett, visszajuttatott a tengeri világba, a többi hableány közé. És nem kandi kamera volt: többször is kérte a pasas ugyanezt a játékot egy hónapon belül és elég busásan fizetett érte.”

„Még kezdő napjaimban volt egy úriember, aki négy dolcsit fizetett percenként, ha nagyon durván megujjaztam a köldökömet.”

„Kamera előtt fel kellett porszívóznom neki a szobát alsóneműben. Nem szabadott levennem semmit és egyetlen szexuális gesztus sem tehettem.”

„Egy srác kétszázötven dolcsit fizetett egy órára, hogy táncoljak vele. Semmi más, csak tánc – és amúgy elég béna volt a gyerek.”

„Nagyon sok olyan kuncsaftom volt, aki csak azért fizetett, hogy szorosan öleljem át őket és beszélgessünk. Sokan nem szexet akarnak, hanem intimitást és kinyílni a másik előtt.”

„Volt egy nagyon romantikus férfi, aki kifizette az egész csomagot, de aztán pár perc után azt mondta, szerinte túl szép vagyok ehhez a szakmához és elvitt kajálni a mekibe.”

„Az egyik kuncsaftom rendszeresen azt kérte, hogy teljesen felöltözve, cipőben lépkedjek a golyóin. Négyszáz dolcsit fizetett érte alkalmanként: ezután rájöttem, hogy ebben elég jó pénz van és elkezdtem az ilyen típusú fétisekre szakosodni.”

„Egyszer egy pasas azt akarta, hogy üljek a hasára, teljesen ruhában, miközben ő arról mesél, hogy milyen volt, mikor egy nagyon szexi csaj elütötte. Miután ezzel végeztünk és annyit fizetett érte, mintha dolog is lett volna, megvárt a bár előtt és mikor haza akartam hajtani, elém ugrott, hogy üssem el. Mondtam, hogy nem normális és ki akartam kerülni, de elém ugrott. Másnap ötven dollárt hozott be a bárba és megköszönte, hogy elütöttem – nem sérült meg.”

„Egy fickó rendre bejött és az volt a kívánsága, hogy egy lány könyökét simogathassa. Én is jelentkeztem, de az én könyökömet nem tartotta elég szépnek, egy másik lányt választott. Szóval elég válogatós volt a témában.”

„Volt egy süket kliensem, aki általában szexelni járt be, de egyszer csak azt akarta, hogy egy virágos sztreccsnadrágban álljak modellt neki. Ugyanannyiért.”

„Azt kérte, hogy köpködjek rá, miközben ő kiveri magának. És többszörösen megfizette a dolgot, emellett nagyon hálás volt, hogy megteszem ezt neki.”

„Szextelefonos operátor vagyok, és volt egy üzletember, aki folyton azért hívott fel, hogy meghallgassam a beszédeit és prezentációit, mielőtt másnap előadja az irodában. Jegyzeteket kellett készítenem és kritizálnom, ha valami nem volt jó. Legalább negyvenöt percet beszélt minden alkalommal.”

„Volt egy pasas, aki rengeteget fizetett érte, hogy egy partin játsszam el, hogy én vagyok a barátnője. Teljesen Pretty Woman érzésem volt, nagyon bírtam!”

„Egy férfi csak azt akarta, hogy csiklandozzam. Egyszerűen ennyit.”

„Egy nagyon idős orvos kuncsaftom azt kérte, hogy feküdjek le, amíg ő végigtapogatja a hasamat, hogy minden egészséges-e. Életem legkönnyebb háromszáz dolcsija.”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés