Elegáns, maszkulin és kúl. Egy kérdés megválaszolásával és némi szerencsével a csuklódra kerülhet.

Az igazán szép órákkal egy baj van, egészen pontosan az, hogy némelyik annyiba kerül, mint egy autó, nem is beszélve azokról, amiket be lehetne cserélni egy másfél szobás belvárosi lakásra. Ezzel a problémával egy halom gyártó is szembesült, és egyre jelennek meg az olyan márkák, amelyek elfogadható áron kínálnak minőségi darabokat. A mezőnyből kiemelkedik a 2009-ben alapított Komono, amely kb. százdolláros áron kínál prémium minőséget. A kiváló ár-érték arány és az überkúl dizájn kombinációja olyan sikeres lett, hogy a Komono komoly magazinok oldalain jelent meg kezdve a GQ-tól a Time Out-on át az Esquire-ig.

A márkát Anton Janssen és Raf Maes keltette életre a négy éve, 2009-ben, létrehozva a saját világukat, színes, stílusos, dizájnkiegészítőkkel és termékekkel. A filozófiájukat egyébként nem csak karórákban hanem napszemüvegekben is formába öntik, ráadásul nem csak férfi, hanem nőknek szánt kollekciókkal is jelentkeznek.

A Komono egyet jelent a retró-futurisztikus stílussal, a folyamatos megújulással a minták és színek világában. Klasszikust ötvözni a modernnel. A ragyogó színek és egyedi minták párosítása jól jellemzi a Komono identitást.

A koncepció világos: menő és megfizethető hétköznapi kiegészítők készítése. Ráadásul a Komono termékek árai a közvetlen versenytársaknál 50%-kal olcsóbbak anélkül, hogy ez a minőség vagy a dizájn rovására menne. Sőt, minden termék egyedi dobozban érkezik a vásárlóhoz.

A nyeremény

A cég egyik legújabb kollekciója a Winston, ami minimalista, de részleteiben hibátlanul kidolgozott darabokat foglal magába. A megnyerhető Winston Brogue Macchiato a széria legújabb, idén decemberben debütált darabja. A Macchiato szíve egy japán óraszerkezet, a háza csiszolt fém, a hátlapja rozsdamentes acél. Három atmoszférás nyomásig vízálló, a szíj pedig bőr. A átmérője 41 mm. Stílusát tekintve visszafogott, elegáns és maszkulin, vagyis egy férfi számára ideális választás.

Játék

Most nyerhetsz egy Winston Brogue Macchiatót a Komono Magyarország jóvoltából! Ehhez nem kell mást tenned, csak válaszolnod egy kérdésre december 16-ig és ha szerencsés vagy, fel is csatolhatod ezt a remekművet a csuklódra!

És most a kérdés:

Mit jelent a Komono kifejezés?

Segítünk, a választ megtalálod a Komono Magyarország honlapján, ahol a helyes megfejtés kutatása közben egy halom gyönyörű karórát is nézegethetsz!

A megfejtést küldd el december 16-án éjfélig a [email protected] e-mail címre, tárgynak azt írd: Komono. Eredményhirdetés december 18-án, szerdán. Sok szerencsét!

Ha megtetszett

A Komono órák Magyarországon egyelőre csak a komonoshop.hu webshopban vásárolhatók meg, ahol széles termékpalettáról választhatsz magyar nyelvű leírások segítségével. A szállítás belföldre ingyenes. December 12-e és 23-a között személyesen is megtekintheted a Komono óráit a budapesti Projekt Showroom karácsonyi pop up boltjában.

(x)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában