Nagyon kevés az olyan nő, aki Ryan Reynolds neve hallatán ne nézne ábrándozva a távolba. Ebben nagy szerepe van az öltözködésének is – megnéztük, milyen ruhákban jár.

Ryan Reynolds a kanadai Vancouverben született, pályafutása huszonkét évvel ezelőtt – ahogy az lenni szokott – egy televíziós szappanoperával indult. A világsikert a Buliszerviz hozta meg, azóta több olyan romantikus vígjátékban is szerepelt, mint a Mindenképpen talán, de sosem az a kép jött le róla, hogy csak egy nyálas szépfiú, habár 2010-ben a People magazin Legszexibb férfijainak listáján az első helyre választották.

Megfordult szuperhősös filmekben, és tinivígjátékokban, de a filmezésen kívül a házasodás is nagyon megy neki. Reynolds két évig volt Scarlett Johansson férje – minket már itt elborít az irigység, hiszen Hollywood egyik legjobb nőjéről beszélünk. Második házasságát a napokban kötötte, Amerika egyik leghíresebb bombázóját, Blake Livelyt vette el feleségül. Ha a legjobb színész díját nem is, de a legjobban házasodó színész díját virtuálisan átadnánk neki. És most nézzük, mit visel egy ilyen rangos díj birtokosa!

Menő favágó

Mindössze két ruhadarab és két kiegészítő kell a városi favágó hatás eléréséhez. Ez bárkinek könnyedén összejöhet, csak egy lazán feltűrt ing, egy vászonnadrág és egy tornacsuka kell hozzá. Klasszikus utcai szerelés, mindenkin jól mutat, bátran ajánljuk. A színész stílusára jellemző, hogy kedveli az egyszerű ruhadarabokat, és az elegánsabb és az utcai stílust keveri.

Zara Shirt With Contrasting Elbow Patches 9595 Ft / ASOS Slim Chino In Canvas £ 30 / Converse All Star Hi Plimsolls £ 42 / Persol PO3026S $ 235

Mellényes utcai szerelés

A mellény eleganciáját ellensúlyozza a fekete tornacipő, így lesz utcai ez a szerelés. Érdemes megfigyelni, hogy a nadrág és a felsőrész színei milyen remekül passzolnak egymáshoz, és a semleges színű kiegészítők (fekete, szürke) is hozzájárulnak ahhoz, hogy az összeállítás jól mutasson.

Zara Contrasting Striped Shirt 9995 Ft / ASOS Slim Chinos In Herringbone With Contrast Pocket £ 30 / Doriani Sleeveless Cashmere Sweater € 285 / Reserved svájcisapka / Oakley Frogskins Rootbeer Bronze £ 90 / Converse All-Star Hi Plimsolls £ 42

Harmonikus elegancia

Elegáns, mégsem teljesen élrevasalt ez a szerelés, amelynek alapszínei a sötétkék és a szürke, de ezúttal is sikerült feldobni az összeállítást a kiegészítőkkel. A viseltes bakancs tompít az összképen, a narancssárga nyakkendő a sötétkékkel párosítva nagyon jól mutat.

Zara Coat With Knitted Collar 37 995 Ft / H&M Shirt 8990 Ft / Yves Saint Laurent Wool V-Neck Sweater € 377,82 / River Island Grant Trousers £ 40 / Alexander McQueen Contrast-Welt Washed Suede Boots € 450 / Gucci Silk Tie $ 185

Sorozatunkban hírességek öltözékét vizsgáljuk meg közelebbről, az eddigi részeket itt találod!

(Fotók: Just Jared)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés