Csiklótulajdonosok és szexszakértők látnak el jó tanácsokkal, hogy bánj a száddal a hölgy rózsaszirmánál.

Adni és kapni egyaránt jó a szexben – és ha te sem vetsz meg mondjuk egy intenzív orális leápolást odalent, akkor sejtheted, hogy a párod is hasonlóan repülne fel, ha te is profin kényeztetnéd őt szájjal. Ahogy viszont egy szopásban sem mindig találja el a másik fél, hogy mire van szükséged, a nőknél és a nyelvmunkánál is ugyanez a helyzet. Úgyhogy most nőktől és szexszakértőktől gyűjtöttünk iránymutatást, hogy ebben is varázsló legyél, és bomba orgazmusokat adj szájjal a csajodnak!

Pár pasi, akikkel voltam, kábé úgy csinálta, mintha smárolna a vaginámmal: benyomta a nyelvét és csókolózott. Nem tudom, miért hiszik a pasik, hogy egyszerűen az, hogy ott van a nyelvük, már garancia arra, hogy elmegyek. Ilyenkor a legtöbb esetben színleltem

 

– ezt egy anonim nyilatkozó, 23 éves lány meséli a Vice-nak, és valóban: a nyelvvel izgatásnál nem a vaginával kell foglalkozni, hanem a fölötte lévő klitorisszal, ahol elképesztő mennyiségű idegvégződés várja türelmetlenül, hogy felizgasd.

Szerintünk van egyetlen dolog, ahonnan nagyon jól lehet tanulni csiklóizgatásról: szerezzetek be egy orgazmusgaranciás csiklóizgató vibrátort, és nézzétek meg, hogy működik!

Ezeket a sorokat olyan valaki írja, aki évek óta tesztel ilyen szexjátékokat, és a gyártók, amelyek ezeket készítik, nem kicsit profik abban, mi kell a csiklónak egy izgatónál. Három dolog a legfontosabb egy ilyen szexjátéknál: a szívás-pumpálás, a rezgés, és a folyamatosság. A száddal, miközben kielégíted a nőt, képezz vákuumot a csiklójánál: óvatos szívó-pumpáló, ki- és belégző mozdulatokat vonj be az izgatásba!

De még mindezeket megelőzve a legfontosabb, hogy ne siessétek el a dolgot!

A nőnek nem szabad azt éreznie, hogy gyorsan le akarod tudni ezt a részt: legyen a bevezetés egy masszázs az erogén zónáin, amit kiterjesztesz a nemi szervére is!

Az izgatás után a nyelveddel ne támadd le azonnal a klitoriszt, inkább játszadozz körülötte! Amikor rátérsz a valódi izgatásra, a fenti tanácsunkat is bevetve, a lassúból az intenzív felé haladj! Szerintünk előtte kérd meg a csajodat, hogy verbálisan vagy nonverbálisan, de kommunikáljon veled: szorítsa meg a kezed, sóhajtson fel vagy akármi, ha érzi, hogy amit most csinálsz, azzal nagyon eltaláltál valami tutit!

Magáról a szívás és nyalás technikájáról: képzeld el, hogy egyszerre szívsz egy szívószálat, és nyalsz egy nyalókát!

Próbáld ki, hogy O alakban van a szád, és vákuumot képezel a csiklón, miközben a nyelveddel finoman kényezteted a szerméremajkak tetejénél a csiklót! Tévhit, hogy, ahogy magyarul hívjuk, a kinyalás az csupán nyalásból áll: szívásból és izgatásból, különböző nyelvi stimulálásokból jön össze a tökéletes orális izgatás egy nőnek.

Mivel viszont minden nő más és más, ezért a következőt javasoljuk: addig folytassátok a játszadozást, amíg rá nem találtok arra, ami nagyon működik nála! Ha ez megvan, akkor ezt folytasd, ezt a jó technikát és intenzitást, mert a csiklóizgatás halála a folyamatos ritmus és mozdulatváltás! Emellett szintén emlékeztesd magad, hogy egyáltalán nem baj, ha nem ment el elsőre (vagy másodjára) a barátnőd;

a nők ebben leginkább azt élvezik, hogy te élvezed ezt csinálni, és hidd el nekünk, egyre több gátlását fogja elengedni, amelyek esetleg az orgazmusa ellen húztak falat.

Végül pedig: ne féljetek kísérletezni sem: szerintünk vessetek be egy csiklóizgatót, esetleg kisebb vibrátort, de ugyanúgy ujjal is garázdálkodhatsz, miközben szájjal izgatod a csiklóját: például a szád melege (vagy épp az a váltás, hogy hűvösen ráfújsz a forró területre) és a vibrátor vibrálása egyszerre elképesztően orgazmusgyanús kombináció!

Szóval ha rászánjátok az időt, a csajod sem tetteti, hogy tetszik neki valami, ami nem, ha te is nyitott és kísérletező vagy, valamint kipróbálsz pár jó eredménnyel kecsegtető technikát, szerintünk elég nagy eséllyel leszel oráldöntős az ágyban. Sok sikert!

(Forrás: Vice, fotók: Getty Images)

Apropó, azok az emlegetett ujjak:

És ezt olvastad már?
Nehéz lehet a meccsre koncentrálni, ha Alana is játszik