Olyan, mintha magyar férfiak ezrei lélegeztek volna fel, amikor két napja megírtuk, hogy egy brit cég befoglalta a sugarmummy.hu domaint, ami – úgy spekuláltunk – nem lehet más, mint egy készülő társkereső idősödő, de friss husira éhes milliomosnők számára.

Mostanáig közel tízezren lájkolták a hírt, a kommentek alapján pedig több száz olvasónk kezéből esett ki hirtelen a lapát/állt meg a csavarhúzó/csitult el a billentyűzet (tetszőlegest tessék aláhúzni!), amikor kiderült, hogy pénzt keresni talán úgy is lehet, hogy az ember nem remegő gyomorral várja a hónap eleji fizetési cetlit.

Ezen egészen addig jót derültünk, amíg be nem futott az egyik fellelkesült olvasónk – nevezzük Palinak! – üzenete a hivatalos Facebook-oldalunkra, melyben Pali így érdeklődött:

Itt döbbentünk rá, hogy hiába is akartuk elvicceskedni a dolgot,

igenis vannak olyanok, akik előtt most végre megcsillant a remény, hogy a kitartó munka, a tanulás vagy a kapcsolati tőke mellett van más módja is a boldogulásnak.

Fogtuk hát magunkat, nyomoztunk kicsit, és eljutottunk a domaint regisztráló cég igazgatójához, aki a messzi Glasgow-ból hajlandó volt válaszolni a kérdéseinkre. Tudjuk, hogy Pali mostanra már szakadtra tépkedte a farmert a combján idegességében, ezért nem húzzuk tovább az időt, és mondjuk, mi van:

A hír igaz, a sugarmummy.hu webcímen egy olyan magyar társkereső indul, melyen idősebb hölgyek kereshetnek fiatalabb párt maguknak.

Arra a cég vezetője nem tért ki, hogy pontosan mi képezi majd az itt létrejövő kapcsolatok alapját, de ismerve a vonatkozó terminológiát, magunktól is ki tudjuk találni.

Igen, Pali, a pénz.

Emberünk a részletekre sem tért ki, és megkért minket, hogy a cikkben ne idézzük, ugyanis a szájtot nem az ő cége fogja üzemeltetni. Egy másik fontos dolgot azonban elárult – és akkor most kérnénk egy kis dobpergést:

A sugárnagyi-kereső (a cukrosnagyi egy kicsit félreérthetően hangzik) a tervek szerint már november elején beindul.

Kitartás, nem kell már sokáig ücsörögni a Gerbeaud teraszán!

És ezt olvastad már?
A Déli-sarkon öt nap alatt egyszer sem kel fel vagy megy le a nap