A divatban az a szokás, hogy jó előre megmutatják a következő szezon ruhadarabjait, így augusztus végén már bőven van miből válogatni. Összeszedtünk néhány olyan őszi kollekciót, ami érdemes a közelebbi vizsgálatra!

H&M

A svéd H&M mindannyiunk számára elérhező alternatíva a hétköznapi öltözködésben. Ez korántsem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kell a minőséget vagy az ötletet, mert az őszi kollekció remek alapot biztosít a ruhatár aktualizálására és frissítésére. Tökéletesen kimért arányok és átgondolt színpaletta jellemzi az H&M elegáns, őszi összeállításait, amiket a távol-keleti modellre, Daisuke Uedára adtak. Feltehetőleg azért esett rá a választás, mert a világ azon része rendkívül fontos a divatcégek számára. Ugye ismerős a mondás: pénz beszél...

Képek forrása

Armani Jeans

Az Armani Jeans az olasz márka utcai vonala, amelytől - luxuskategória lévén - várunk valami extrát az árcédula ellenében. A dzsekik, kabátok, zakók, pulóverek és ingek ugyan nem tartogatnak annyi izgalmat, mint Lőrincz L. László egy-egy kalandregénye, de amit hozzátettek a tervezők a kreativitásukból, az működik. A bőrdzsekik hibátlanok, a farmerek pont annyira koptatottak, amennyire kell, a felhasznált anyagok minőségéhez kétség sem fér, így aki az Armani Jeans-t választja, az kényelmes, tartós, divatos darabokhoz juthat.

Képek forrása

Gucci

Az olaszok egyik nemzeti büszkesége, a Gucci őszi lookbookja már a háttérrel is a luxus érzetét szugerálja belénk: arany és barna színek előtt állnak vigyázzba a modellek. További olaszos felvágás azonban hála az égnek egyáltalán nem érezhető, a színek visszafogottságról tanúskodnak, ez kérem a részletekbe oltott nagybetűs elegancia. Nincsenek kirívó részletek a ruhákon, olyan ez a kollekció, mint a bölcs öreg, akinek a hallgatásából többet tud meg az ember, mint mások fecsegéséből. Aki megengedheti magának, az a pénzéért ezt a bölcs luxust kapja, amiből azért az is elleshet egy-két ötletet, akinek luxusmárkára nem futja.

Képek forrása

Rovatunk hétköznapi tippeket, érdekességeket és vizuális inspirációt tartogat számodra!

És ezt olvastad már?
Nyolc kérdés és válasz a megcsalásról, amit tudni akartál