Biztos benned is megfordult már, hogy egymásnak essetek a hálószoba falain kívül. Viszont sajna a kalandos vagy romantikus helyek nem mind szexhez lettek teremtve – mutatjuk, mik a tiltólistás helyek.

Zuhanyfülke

Már maga a hely igényel némi virtuozitást, nemhogy a pózok meg a folyamatosan folyó víz. Nem tudjuk, ki találta ki, hogy az ember folyamatosan az arcába fröcsögő vízzel élvezetes nemi interakciókat követ el – nem is beszélve a folytonos kicsúszott-elcsúszok szerencsétlenkedésekről a vizes csempével, ahol az ebből fakadó turn-offon kívül elég veszélyesen el is zúghattok. (Csak mondjuk, hogy a kép illusztráció - ennél a kényelmesnek tűnő póznál a hímtag nem ér még a hölgy hasához sem.)

Tengerpart

Amellett, hogy folyamatosan fenyeget a veszély, miszerint egy arra sétáló járőr rátok szól a vad aktus közben, a testnyílásokba bedörzsölődő homok (ami aktus közben egyre mélyebbre és mélyebbre mehet a hölgyben) nem hangzik kifejezetten szexin. Mindezt mellesleg finom sós hullámok is tovább fokozhatják.

Kocsi hátsó ülése

Ó, pedig jönnek az asszociációk, autósmozi, road movie, kicsi, fülledt hely, csak kettőtöknek, távol anyutól és aputól (vagy a gyerekektől), a kocsi meghitt intimitásával körülölelve. A valóságban kényelmetlenül próbáltok nem leesni az ülésről a kocsi alján heverő üres flakonok és morzsás chipseszacskók közé, meg nem beverni a fejeteket a tetőbe.

Medence

Pedig milyen hívogatóan hangzik igaz? És hozzá kismillió filmrészlet meg klip is beugrik, amiben milyen szexin szeretkeznek és csókolóznak egy klórtalan, vizeletmentes, privát medencében. Nos a valóság ettől távol áll: az előző két materiális taszításon kívül még a pózok megtartása és a tapadás is elég kérdéses faktorok (fordítjuk: a nehézség nem arányos az élvezeti értékkel).

WC

Utolsó versenyzőnket reméljük nem kell nagyon magyarázni. A saját lakásotokban miért csinálnátok a vécén, nyílvános mosdóknál pedig azért kell egy gyomor, hogy elvonatkoztass a szagoktól és az asszociációktól (ki tolt itt egy barnát mondjuk tíz perce, ahol térdel a csajod, mikor takarítottak itt legutóbb), majd vadul szeretkezz egyet miközben nem túl felizgató csobbanásokat hallasz a szomszédos fülkéből.

Nem feltétlenül a helyszín visz izgalmakat egy forró, átlagostól eltérő kúrásba szexuális interakcióba, hanem például pár nagyon mocskos szexjáték és kiegészítő, melyeket itt böngészhetsz kedvedre (persze, ha elmúltál tizennyóc!!!44!!). Akárhogy is döntesz, mi a legjobb és legvadabb éjszakát kívánjuk!

És ezt olvastad már?
Csődbe vitte a járvány a leghíresebb Mozart-golyó gyártóját