Öreg hiba azt gondolni, hogy ami a férfiakat a felhők közé repíti, az a nőknek is mindig gyönyörforrás. Nőktől szedtük a tippeket, szóval meg lehet benne bízni.

A tökéletes szög

A hölgy egy asztalon (vagy valamilyen, a férfi számára ágyékmagasságban elhelyezett vízszintes alkalmatosságon) fekszik, lábait a férfi hátára kulcsolva. A póz több szempontból is tökéletes: a magasság miatt a férfi könnyedén tud mélyen behatolni, miközben kezeivel szabadon garázdálkodhat a hölgy melleinél vagy stimulálhatja a klitoriális részt is például egy orgazmusbiztos vibrátorral. A nőnek pedig nincs más dolga, csak hátradőlni és élvezni a műsort.

A pók

Ezt a pózt azoknak a csajoknak találták ki, akik tudják, mi az a ritmus, ami garantáltan elviszi őket – és szeretik is ezt diktálni. Míg a férfi feltámaszkodva fekszik, a nő szemben a férfi ágyékára ül, lábaival a férfi háta mögött, karjaival kétoldalt hátratámaszkodva csípőből emeli magát, egész a csúcsig.

A lovas

Ebben a pózban a nő hátulról lovagolja meg a fekvő férfit. Az előző pozitúra eme fordítottja sok előnnyel jár: a nőnek egyszerűbb a karból támaszkodás, a férfi pedig izgathatja a hölgy hátsó részét.

Szélesen nyitva

Itt a férfi a sarkán ül, a nő pedig a férfi combjai között, lábait a férfi hátán összekulcsolva. Ez a póz lehetővé teszi, hogy a férfi a nő hátát két kézzel megfogva ütemesen magára húzza, miközben a hölgy kevés erőbefektetéssel elmehet. Ugyanebben a pózban, ha csak csípőből dolgozik a férfi, szabad kezeivel a hölgy melléhez és csiklójához is kiváló a hozzáférés, amik eléggé nem elhanyagolható erogén zónák.

A gyertya

A térdelő férfi ágyéka közé fogja a nőt, aki lábait a válla felé hátrahajlítja. A pózt azoknál a hölgyeknél érdemes bevetni, akik szeretik a mély penetrációt, de nem rajonganak a nagyon gyors tempóért – ezzel a pózzal lassan, de biztosan viheted el a csajodat.

És ezt olvastad már?
Nem tudjuk eldönteni, hogy ez a lány vízitündér vagy nimfa