Őszintén szólva nem kicsit tartottunk tőle, de végül belementünk, hogy kipróbáljuk a péniszgyűrűt. Elmondjuk, milyen.

A Player hasábjain már nem egy szexjáték-tesztet olvashattatok, viszont a legtöbb ilyen tesztünk kifejezetten a nőknek készült csiklóizgatók és közösen használható vibrátorok környékén mozogtak. Most viszont vettük a bátorságot és leteszteltünk egy olyan eszközt, amibe a férfinak kell belebújnia: a Satisfyer Powerful One péniszgyűrűjét.

Magáról az eszközről: egy nagyon dizájnos szexjátékról van szó, ami mélykék színével, bársonyos tapintásával és az alján hullámszerű kialakításával kicsit olyan, mint egy elit mini szexjacht, amit a péniszedre húzhatsz. Nem fogunk kertelni: elsőre nagyon azt hittük, hogy nem fog felférni a merev hímtagra, ugyanis egy kb. nagyobb diónyi lyuk áll rendelkezésre, hogy ráhúzd a péniszedre.

Viszont az aggodalom alaptalannak bizonyult; elasztikusságának köszönhetően simán felmegy egészen a golyókig, viszont meg se próbáljátok síkosító nélkül feltenni, mert anélkül eléggé húzza a bőrt. Érdemes egy szexi előjáték keretében a péniszt és magát a gyűrűt is átkenni síkosítóval, tökéletesen felcsúszik utána.

Az érzés férfioldalról? Nagyon izgalmas a vibrálás, elsőre eléggé nem lehet hova tenni az érzést, hogy valami folyamatosan pulzál, rezeg és mozog a hímtagodon. De aztán elég hamar megszokja az ember és onnantól nagyon forró a dolog – főleg, ha a játék tíz erősségi fokozatából feljebb és feljebb lépked az ember.

Az eszköz amúgy egy okos szexjáték, ami azt jelenti, hogy telefonról is irányítható, valamint a rezgés-pulzálás ritmusát is simán személyre szabhatod, akár a kedvenc számod ütemére, vagy bármire, ami neked bejön – plusz elég pikáns élmény lehet, ha kipróbáljátok a videóchat alkalmazást is, ahol akár a barátnőd irányíthatja távolról a péniszgyűrűt rajtad.

És az érzés női oldalról: elképesztően izgalmas, hogy ez a bizsergető érzés folyamatosan ott van aktus közben és belülről rezegteti a vaginát.

A Satisfyer Powerful One-ban meg valószínűleg a legtöbb péniszgyűrűben is az a legjobb, hogy folyamatosan mereven tartja a hímvesszőt, ami szex közben hihetetlenül izgató élmény.

Ezért nagyon ajánljuk például olyan férfiaknak, akiknek problémájuk van azzal, hogy folyamatosan álljanak, mint a cövek – és azoknak is, ahol esetleg a férfi hímtagja nem „elég” a nő mélységéhez képest, mivel ez az extra rezgés és bizsergés, valamint a vele járó merevség száz százalék, hogy nem hagy kifogást a teljesítményeddel kapcsolatban a csajodban.

Mivel azonban a péniszgyűrű nem izgatja a női csiklórészt, ezért mi nagyon ajánljuk, hogy vessetek be egy csiklóizgatót is a gyűrű mellé – a két, külső és belső rezgés, pulzálás és izgatás kombinációja a szex heves ütemével katartikus orgazmusokat ígér a hölgyeknek, ami téged sem fog szárazon hagyni.

Az eszközt, amit amúgy zuhany alatt és a fürdőkádban is bátran használhattok, most 11 990 forint helyett mindössze 6 590 forintért rendelhetitek meg a Vágyaim.hu különleges akciója keretében augusztus 15. és 16. között.

Szerintünk érdemes beruházni rá: nem egy komoly összeg – ennél simán többet elsörözöl egy normál estén – viszont egészen új dimenziókat hozhat be a csajoddal a hálóba. Úgyhogy szerintünk kérd meg a csajod, hogy jegyezzen el ezzel a gyűrűvel, garantáltan igent fogsz mondani rá!

(Kiemelt kép és fotók: Getty, galéria: Player.hu)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában