Hány kapcsolat, hány munkahely került már veszélybe, mert az egyébként hűséges társat/munkavállalót pornónézésen kapták? Az xHamster felismert egy tátongó piaci rést, és lecsapott. Keményen, ahogy egy pornószájtnak illik.

A minimeyes nevű kütyü garantálja, hogy soha többé nem csípnek nyakon recsk pornófilmnézés közben. Ez a bigyó ugyanis - ja, amúgy így néz ki:

-, egy mozgásérzékelős kocka, ami akár húsz méter távolságból is kiszúrja, ha nyílik az ajtó, és egy okos alkalmazás segítségével azonnal bezár minden nyitott ablakot a számítógépeden.

Egyszerű, de nagyszerű. Csak aktiválod a cuccot, indítod a minimeyes alkalmazást, hadd fusson a háttérben, aztán már böngészheted is az ötven legszebb pornósztár legmenőbb klipjeit. (A hangot azért vedd le!)

Videó is van róla, bár ilyen egyszerű működési elvnél egy kicsit feleslegesnek érezzük a túlmagyarázást. Azért tessék!

Ahhoz, hogy a kütyü kereskedelmi forgalomba kerülhessen, először még össze kell gyűlnie 96 ezer dollárnak, az xHamster ugyanis a közösségi finanszírozás nemes eszközéhez nyúlt. Itt tudsz adakozni, hogy ez a világ egy szebb, és biztonságosabb hely lehessen.

És ezt olvastad már?
Csontból készítettek konnektorokat, kapcsolókat és USB-portot
.