Megnyitotta kapuit a Food Loft, a budapesti ÁRKÁD új gasztro-tere, ahol a legjobb nemzetközi konyhák képviseltetik magukat.

Ha már régóta szeretted volna kipróbálni a thai ételeket, a sushit, a legjobb francia péksüteményeket, vagy a tradicionális olasz konyha remekeit akkor jó helyen jársz. De akkor is az ÁRKÁD a legjobb választás a számodra, ha érdekel az autentikus tex-mex konyha, ha belekóstolnál néhány hagyományos magyar ételbe vagy éppen az egészséges, organikus konyha a kedvenced.

A bevásárlóközpont legfelső emeletén most megnyitott Food Loft-ban ugyanis a belvárosban már népszerű thai fast casual étterem, a padthai wokbar, az à table! francia pékség, a kézműves hamburgereket kínáló Burger Market, az olasz ízeket felvonultató Bellozzo, a magyaros Katsa is megtalálható lesz, míg a sushi rajongóit a Tsuru, az organikus ételeket kedvelőket pedig a Yolo Bistro várja majd.

A most létrehozott Food Loft része egy 200 négyzetméteres terasz is, amelyet az időjárástól függően akár 8 hónapon keresztül is élvezhetnek a vendégek. Az éttermek mellett pedig a Kölyökpark játszóház kapott helyet, így biztosítva a tökéletes hétvégi családi programot. A Food Loft nemcsak az ÁRKÁD életében hoz változást, de a környéken élőknek is kiváló alternatíva lesz, ha egy jó minőségű étterembe szeretnének egy üzleti ebédet vagy családi vacsorát szervezni, de nem szeretnének ehhez a belvárosba utazni.

Az éttermek összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető a bevásárlóközpontban, és minél több nemzet ízeivel találkozhassanak a látogatók.

Ez a gondolat vezérelte az ÁRKÁD-ot akkor is, amikor receptversenyt hirdetett a Facebook oldalán nyáron, amelyre olyan nemzeti ételekkel lehetett nevezni, amelyek megfelelnek valamelyik most nyíló étterem koncepciójának. A beküldött receptek mellett Fördős Zé és Dobó Ági kedvencei, valamint a most nyíló éttermek specialitásai is bekerültek az összeállításba. A receptkönyv bárki számára elérhető a http://moments.arkadbudapest.hu/temak/home/ oldalon.

"A cikk létrejöttét támogatta az Árkád Food Loft"

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

Átalakul a hulladékrendszer: hova dobjuk mostantól a leggyakoribb szeméttípusokat?

További cikkeink a témában