Amikor igazán előkelő és fényűző hotelekre gondolunk, a Ritz-Carlton neve biztosan az elsők között ugrik be. Nos, 2019-től kezdődően már nem csupán a szárazföldön élvezhetjük az általuk nyújtott luxust és kényelmet, hanem a vízen is. Persze csakis akkor, ha mindezt meg is tudjuk fizetni.

Olcsó ugyanis biztosan nem lesz a személyre szabott sétahajókázás, pláne egy ilyen járművön. A 190 méter hosszú jachton 298 vendégnek lesz majd hely, nem is akármilyen szobákban. Az ígéretek szerint éppen ugyanolyan kényelemre és hangulatra lehet számítani, mint amilyet a legendás hotelek is biztosítanak.

A vendégek 149 lakosztály közül válogathatnak majd a fedélzeten, amelyek mindegyikéhez saját erkély is tartozik. Az egészen biztos, hogy minden lakosztály a legmagasabb minőséget képviseli, a lehető legmodernebb felszereléssel. A hajón lesz még továbbá egy Michelin-csillagos séf által vezetett étterem, egy körpanorámás társalgó, valamint egy fullos gyógyfürdő részleg is.

Az utak 7-10 napig terjednek és kis túlzással az egész világot lefedik, a Karibi-térségtől kezdve Latin-Amerikán át egészen a Földközi-tengerig. A foglalásokat jövő májusban lehet megkezdeni, a kaland pedig 2019-ben indul. Ha szeretnél még többet megtudni a dologról, erre tessék tovább.

(Ritz-Carlton)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Nagyon dögös ez a Dodge Hellcat, és ott van még mellette Ivett is

Ideje lenne elkezdenünk jógázni. Rositával

További cikkeink a témában