Te is úgy érzed, hogy az elmúlt bő egy év kirabolt a lelkedből valamit, amit igazi életnek hívunk? Mi is, éppen ezért úgy döntöttünk, nem hagyjuk, hogy térdre kényszerítsenek és 220 színes-szagos-életigenlő oldalba mindent beletettünk, amiért igazán érdemes élni.

A Player testvérmagazinját, a Roadstert reméljük, nem kell bemutatnunk veterán olvasóinknak: egy olyan életmódmagazinról van szó, ahol mindent imádunk, ami utazás, gasztronómia, kultúra, elit járművek, divat, dizájn és életszeretet. Ha az online-unkat szereted, akkor a printünket egyenesen imádni fogod, ugyanis nincs olyan oldala, amitől ne lenne azonnal kedved útra kelni egy motorcsónakkal, elautózni a legszebb, felfedezetlen tájakra, meginni a legjobb italokat és elmerülni a legizgalmasabb történetekben. Úgyhogy tekerd le velünk a napfénytetőt és kezdődjön az utazás!

A magazinban elkalauzolunk Tokajra: erre a Balatonhoz képest elhanyagoltnak tetsző senkiföldjére, amiről mindenkinek a polc tetején évekig megbuggyanó aszúk juthatnak először eszébe.

Tokaj ennél viszont sokkal, de sokkal több: egy olyan borvidék, amelyben bár nagyon sok még mindig a kihagyott ziccer, mégis olyan éttermeket, szállásokat, élményeket, na meg persze páratlan borászatokat tud ajánlani, amelyeket Tokajon kívül máshol nem találsz meg.

Mostani magazinunkban olyan óriási anyagot szenteltünk az aszúk és furmintok otthonának, amilyet megérdemel, és amitől szerintünk te is azonnal kedvet kapsz, hogy bejárd a Hegyalját.

Sokszor használjuk azt a kifejezést, hogy valakinek filmbe illő az élete; ez legtöbbször azért vaskos túlzás, viszont a gyönyörűséges Vizer Rita sztorijára teljesen áll. Rita valószínűleg az egyetlen magyar, aki diplomát szerzett a Kínai Színművészeti Egyetemen, tévésorozatokban és filmekben tűnt fel Kínában,

mindezt úgy, hogy közben nagyon erős magyar social-platformokat épített ki és nyelvi versenyeket nyert Pekingben.

Rita izgalmas történetét és a mai Peking színes-szagos korlenyomatát is megtaláljátok a magazinban.

De nem csak Vizer Rita az egyetlen csodaszép, karrierváltó nő a Roadsterben: Rajzák Kinga modellként, ráadásul nemzetközileg is elképesztően sikeres modellként dolgozott tinédzser korától, majd fordított egyet az életkeréken és úgy döntött, a legnívósabb amerikai egyetemek egyikén képzi ki magát újságírónak.

Kinga kozmopolita világpolgár, aki mögött hihetetlenül izgalmas múlt áll – a magazinban egyrészt őt is kérdeztük, másrészt ő is kérdezett; lebilincselő írásaiból többek között az utazás jövőjéről kaphatunk átfogó képet és Tim Blanks divatipari véleményvezért is megismerhetjük.

Nomen est omen, a Roadsternél imádjuk a lenyűgöző járműveket, így megnéztük a Frauscher Boats-t, Ausztria áll-leesős válaszát a Riva motorcsónakjaira,

körüljártuk az idén 25. évfordulóját ünneplő Porsche Boxstert, Wallis nagykövetekkel beszélgettünk és kipróbáltuk a Mercedes-Benz új luxusautóját is egyenesen az S osztályból.

Az autók és motorcsónakok dizájnfellegvárai mellett pedig elolvashatod a lázadó bútortervező művész, Finn Juhl történetét is,

méghozzá a dán tervező örökségét kezelő House of Finn Juhl igazgatóival készített, exkluzív interjúkkal megspékelve.

A dán dizájnóriás mellett a magazinban megismerhettek egy Brooklynban élő, magyar felmenőkkel bíró fotóst is;

Andreas Laszlo Konrath olyan nagyon nem kicsi hírességekről lő elképesztően egyedi látásmóddal képeket, mint Adam Driver, Amber Heard, Will Smith, Kanye West vagy Denzel Washington – megtiszteltetés, hogy a Roadster magazinnak adott először magyar interjút.

Teljesen más területről, de még egy Amerikában élő, nemzetközi hírű magyar is megszólal a magazinunkban; Barabási Albert-László hálózatkutatót faggatuk új németországi kiállítása – és még nagyon sok minden más – kapcsán.

Természetesen enni és inni is csak a legjobbat szeretjük, így mélyen belenyaltunk a majdnem háromszáz éves konyakgyártó, a Rémy Martin legfinomabb italaiba és besétáltunk a legbudaibb, ínycsiklandóan ámulatba ejtő magyar bisztró, a Déryné kulisszái mögé is.

Inni pedig nem csak strong spiriteket szeretünk, hanem exkluzív kisüzemi söröket is, ezért úgy döntöttünk, hogy

egy fantasztikus kollaboráció keretében, a Monyóval karöltve közösen megalkotunk két, szó szerint utánozhatatlan fake lambic sört.

A már-már natúrborra emlékeztető, magaspolcos Berta & Willy nevű sörtételek nagyon szexi pezsgősüvegben érkeznek, a teljes kollab-sztorit pedig elolvashatod az új Roadster magazinban és többek közt megtudhatod, miért így neveztük el a söröket és hogyan kerül egy holland srác élesztője is a képbe.

És ez még csak a dióhéjnyi ízelítő volt; a 220 oldalra bővült, teljes élményt keresd a menőbb újságárusoknál, a Libri és a Bortársaság üzleteiben, vagy rendeld meg tőlünk online. Kezdődjön az utazás!

(Fotók: Rajzák Kinga: Tombor Zoltán, Tokaj: Dancsecs Ferenc, Bortársaság, Mercedes: Tóth István, Vizer Rita és Déryné: Szabó Orsolya, Andreas Laszlo Konrath, Monyó: Körösi Tamás, Barabási Albert László: Puklus Péter, House of Finn Juhl, Frauscher Boats, Rémy Martin)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában