Színes, illatos, friss és inspiráló: pont ez kell most, ebben a szürke, esős őszben!

Habár ez az év kérdés nélkül a világutazók és az életet a négy falon kívül habzsolók ellen van, a Roadsternél mégsem hátráltak meg a szerkesztők és szerzők:

akármerre is menjen a világ, belőlünk nem veszett ki a felfedezés szenvedélye, az ismeretlen utáni vágy, a kapitálissal írt ÉLET iránti lelkedesés.

Ezért alkottuk meg a Roadster negyedik lapszámát, mely Izlandtól Skócián át Lappföldig, irodalmi esszéktől a leghype-abb kulináris élményeken át a saját napszemüvegkollekcióig mindent megmutat, amire idén ősszel és télen érdemes figyelni.

A lapszám az őszi-téli időszak harmóniáját helyezi előtérbe és utazásra hív a kanapénk körül. Megismerhetjük Izland páratlan szépségű természeti környezetét, ami egyszersmind az ellentmondások földje; eljutunk az egyik legkacifántosabb nevű hebridai lepárlóig, elmerülünk a Európa legszebb butikhoteleiben, beszélgetünk a finn nagykövettel, sátrazunk egyet a Szahara közepén, megvacsorázunk a felejthetetlen Laurelben, megtudjuk, milyen egy újságíró modell vagy épp egy ázsiai balettművész élete, nagyító alá vesszük a BMW-sztorit és az orrunkra tesszük a Tipton Eyewear és a Roadster közös napszemüvegkollekcióját is;

éljen a Dolce Vita!

Ha te is gyakran kapod azon magad, hogy ez a nyálkás-szürke-zselés ősz még azt a maradék kis lelkesültséget is kivette belőled, amit ebben a káoszos világban még érezni lehet, akkor neked ajánljuk a Roadstert:

százhetven oldal színtiszta kikapcsolódás, aminek a végén biztosra vesszük, hogy sikerül visszaépítenünk valamennyit a kiveszett lelkesültségből. És ha valamennyit már sikerül, szerintünk bőven megérte!

A magazint keresd az újságárusoknál vagy rendeld meg a saját példányod itt! Tarts velünk és ne hagyd ki ezt az utazást!

És ezt olvastad már?
Hegyekben álló üveghulladékot talált, többféle módszert is kidolgozott az újrahasznosításra