Azt már megmutattuk pár nappal ezelőtt, hogy a 49 éves Josh Brolin - aki Kábelt alakítja majd az új filmben - milyen keményen kipattintotta magát. Most azonban kiderült, hogy nem ő az egyetlen színész, aki igen komolyan veszi a fizikai felkészülést.

Ryan Reynolds is hajlandó elmenni a végsőkig azért, hogy egy szuperhőshöz méltó testet viríthasson a filmvásznon. Az edzője, Don Saladino osztotta meg saját Instagram-oldalán az alábbi képet.

És hogy mégis miképpen sikerült ilyen formába hoznia magát? Reynolds elárulta a titkát egy interjúban. A siker receptje igen egyszerű, tiszta és egészséges ételeket kell fogyasztani, és mellé rengeteget edzeni. Baromi meglepő igaz? Na jó, ennél azért több részletet is elárult a színész.

A felkészülése alatt 2-3 óránként mindig eszik valamit, ám Hugh Jackman diétájához képest - aki napi 6000 kalóriát vitt be, amikor Wolverine szerepére készült -  elmarad a betermelt mennyisége. Az étkezés mellett az alaposan és jól megtervezett edzésterv a legfontosabb, erről immáron 8 éve gondoskodik Don Saladino.

Donnak olyan programjai vannak, amelyeket online is el tudok érni, amikor a forgatások alatt nem tudom megtervezni a napomat. Nem akarom, hogy hajnali 4-kor kelljen találkoznom valakivel egy sötét konditeremben. Akkor akarok lemenni, amikor tudok.

Ezt a hajnali 4 órás dolgot simán át tudjuk érezni, nekünk sem lenne kedvünk olyan korán nekiállni az edzésnek. Később viszont biztosan odateszi magát a színész, különben nem lenne olyan kiváló formában, mint a fenti képen. A film megérkezéséig érdemes ellesni az alábbi gyakorlatokat Saladino mester tárházából. Ha Reynoldsnak bejöttek a gyakorlatai, talán nálad is működni fognak.

(Instagram) (Men's Health)

És ezt olvastad már?
Hogyan viselkedj a nudista strandon, ha először tévedsz oda?