Mert mindenkinek az életében van az a bizonyos valaki, aki mindent olyan újdek_rvára jobban tud a sörivás műűűvészetéről. Neked is van? Ezt add neki.

A kézműves sörös forradalom itthon már olyan régi, hogy kimondani a kézműves sörös forradalom kifejezést is ciki már. Na ennek a hullámain lovagol az a nagyon kedves haverod, aki megállás nélkül cifrázza az okosságokat ahelyett, hogy inna. És olykor cseszett idegesítő. Ennyire:

Na neki rendeld meg ezt, mert értékelni fogja: That UltraBeer Thing! Ez egy olyan kézművessörös jósörös izé cucc, amivel a legfaszább textúrájú habot tudja kavarni az ipájába a sörafficionádó pajtásod az év minden napján.

A zsebméretű sörhabcsinálóhoz 24,99 fontért juthatsz hozzá, Angliában garantálják a karácsonyig kiszállítást, itthon ez annyira nem bizti, de hidd el, ennek az év legszürkébb hétfőjén is jobban fog örülni, mint egy minden-nap-ruhátlan Ratajkowski-naptárnak – plusz a lehető legízlésesebben adhatsz neki ironikus görbetükröt, mennyire túltolja a sörtudálékosságot, szóval teljes win-win.

És ezt olvastad már?
Jó hét kell legyen, ami Zoéval indul