Nem tisztelik se a karácsonyt, se az állatokat.

Fotókkal jól dokumentált esetről számolt be a Police.hu, méghozzá olyan remekül megfogalmazva, hogy inkább idézzük is szó szerint:

„Ismeretlen személy ment be 2020. december 13-án 17 óra körül egy jászladányi családi ház udvarára, és a nyitott teraszról egy világító rénszarvas-dekorációt lopott el. Bejelentést követően a rendőrök elemezték a lakóépület kamerafelvételeit, így gyorsan ismertté vált a jogsértő személyazonossága. Az egyenruhások elfogták és előállították a Jászladányi Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A 22 éves férfi beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a rénszarvasfigurát egy ismerősének eladta. A rendőrök az alkalmi vevőnél kutatás során megtalálták és lefoglalták a karácsonyi díszletet, amit a sértett számára visszaadtak.”

A rénszarvas

A nem kevésbé izgalmas folytatásból kiderült, hogy a „terhelt” már ismert figura volt a rendőrök előtt, a rénszarvaslopás előtt dohányt, kézi szerszámokat és autósrádiót is lopott már el. Így néz ki a háta:

A bűnöző (középen)

Szégyellje magát!

Ez is érdekelhet:

A rendőrség saját magáról is pofátlantanító videót osztott meg

Válogatás a rendőrök szabálytalankodásaiból.

(Forrás: Police.hu)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Már most felkészülnénk a júniusi választásokra ezzel a spanyol lánnyal

További cikkeink a témában