Hivatalosan is bejelentették, hogy a Chelsea érkezik a Ferencváros stadionavatójára, Mourinho együttese augusztus 10-én játssza a csodás létesítményben a nyitómeccset.

A hatalmas, félelmetes sas alatt tartott sajtótájékoztatón jelentette be az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál, hogy az általunk is többször bemutatott vadiúj Fradi-pálya első meccsét a Chelsea ellen játsszák a zöld-fehérek. A korábbi BL-győztes londoni kékek augusztus 10-én csapnak össze a Fradival, a jegyekkel kapcsolatban pedig ezt írja a fradi.hu:

„A nyitómérkőzésre július 14-én, hétfőn kezdi meg klubunk a belépőket árusítani. Fontos információ, hogy az első három napon csak azok vehetnek jegyet, akik már rendelkeznek az új stadionba érvényes bérlettel. A bérlettel rendelkező drukkereink továbbá harmincszázalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőiket. A nyitómérkőzésre kizárólag az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni.”

A júliusi Európa-liga-selejtezőket tehát még a Puskásban játssza az FTC, mint már megírtuk, máltai ellenféllel kezdenek Bödéék. Az első két bajnoki meccsét pedig idegenben kezdi az előző kiírás bronzérmese, a Chelsea-meccs után pedig elfoglalják új stadionjukat.

(Forrás: fradi.hu, fotó: AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés