Fernanda Colombo Uliana nevével nem fogunk találkozni a brazíliai focivébén, mert bár első osztályban működik, annyira azért nem vérprofi még, hogy rákerüljön a FIFA-listára. Hát hiszen még Kassai is lemaradt... Ellenben minden egyéb listán az élen szerepelhet, mint például a legszebb játékvezető, a legdögösebb asszisztens (korábban partjelzőnek hívták), vagy a legkívánatosabb focistaellenség.

Fernanda egy olyan szakmában tört fel fiatalon és felettébb csinosan, ahol aztán tényleg szörnyű nehéz érvényesülni nőként, főleg ugye a férfimeccseken. Márpedig Uliana kisasszony lengetett már brazil első osztályú találkozókon, május közepén például az Atlético Mineiro–Cruzeiro rangadón. A hazaiak 2–1-es győzelmével véget ért meccsen mondjuk kiderült, egyelőre inkább csinos, mint ügyes, ezért a hibájáért kapott rendesen:

De persze kell a rutin, hogy ilyen szituációkban higgadt maradjon, és kezelni tudja a lelátóról és a pálya felől felé áradó... kritikákat. Meg a meccs végén tett nyilatkozatokat: "A kisasszony valóban csinos, de erre a szintre nincs felkészülve. A szurkolók lest kiáltottak, ő pedig behúzta. Gyönyörű, de nem elég jó a munkájában. Ha szép, vetkőzzön inkább a Playboyban" – puffogott a Cruzeiro elnöke. A videót és a képeket elnézve joggal. És a felvetését is támogatjuk.

Szerencsére civilben is megcsodálhatjuk a szőke szépséget:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés