A nemzetközi kupák árnyékából kibújva belesünk az angol ligába is, kíváncsiak vagyunk, hogy megy a kétfrontos megterhelés arrafelé. Görcsölnek-e a lábak, fárasztó-e a szerda-szombat(vasárnap) ritmus, vagy lehet nyerni így is. Mi erre fogadunk, lendületet ad, nem pedig kifogást.

A nyáron szétlopkodott Southampton (elvitték Lovrent, Chamberst, Shaw-t, Lallanát) az okosok várakozásaival ellentétben nem omlott össze rögtön a PL első fordulóiban, sőt, Ronald Koeman irányítása alatt is ugyanolyan stílusos focit nyomnak, mint ami miatt az elmúlt idényben szeretni lehetett őket. A Swansea ugyanez kicsiben, csak ők megtartották a legjobbjaikat (Bony) és még igazolni is tudtak kiemelkedő embert (Sigurdsson). Igazi háromesélyes, szórakoztató 90 perc lesz, viszont fogadás szempontjából nehezen megjósolható. Ha mondani kellene tipp(ek)et, akkor: sok gól és/vagy hazai győzelem.

A „heti tuti” rovatban a Tottenham vasárnapi meccse kínálja a hátradőlést. Bár a Spurs hét közben az Európa-ligában lépett pályára, a gyengén rajtoló West Bromvich Albiont otthon „fáradtan” is illik elkalapálnia. A fantasy futballt játszók vakarhatják minden hétvégén fejüket a Tottenham összeállítása miatt, hiszen Pochettinónak csak a középpályára van vagy 12 embere, de hogy közülük épp melyik négyet-ötöt választja ki az argentin edző, talán ő maga sem tudja biztos megpörgeti a miszlik-kereket.

Nyilván a sejk-oligarcha derbit nem hagyhatjuk ki a kínálatból, bár a City–Chelsea még a Swansea-Sotonnál is háromesélyesebb. Mindkét csapat leszerepelt a hétközi BL-fordulóban: a Man City utolsó percben kapott góllal kapott ki Münchenben (ez azért a vállalható vereség kategóriája), a Chelsea otthon ikszelt a sérülésektől tizedelt Schalkéval (ez nem). Mourinho valószínűleg kevesebb támadó- és több védekező középpályással egy pontért megy Manchesterbe, tippünk szerint sikerülni fog a terve. Ja, hazárdírozók megtehetnek egy Lampard-gólt…

Premier League-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint tízszeres pénz is!

Nem, nem ezekre a meccsekre fogadok!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ennyire még soha nem verte el az Arsenal a Chelsea-t

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés