Hiába ő jelenleg a világ legjobb teniszezője, vezeti a világranglistát és nyert meg mindent, mindig szakít egy kis időt a mókázásra. Novak Djokovics ismét Marija Sarapovát utánozta, ráadásul társra talált vicces szenvedélyében – Sarapova pasiját.

Wimbledon árnyékában, a füves tornák csúcsára készülve a Stoke Parkban rendezett, Boodles névre hallgató bemutatóversenyen vett részt a világelső Novak Djokovics. Remek meccset játszott Grigor Dimitrovval, a bolgár Federernek becézett hatalmas tehetséggel. A szerb 5–7, 6–3, 10–6-ra nyert, de az igazán érdekes események csak a meccs után következtek.

Nole úgy érezte, ideje ismét bevetni a csodafegyvert, Marija Sarapovát. Mármint a szemrevaló orosz csillag parodizálását, amiben Djokovicsnál nincs jobb, de azért Dimitrov is pontosan tudja, mit hogyan csinál a csinos Marija. Van ideje kitapasztalni, hiszen a magánéletük is szorosan összefonódott. Így aztán már nem is tűnik akkora pofátlanságnak az egész jelenet.

Dimitrov mondta, hogy ő simán hozza Sarapova járását, a futásban és szervában viszont Djokovics a profi. És tényleg! Már évek óta tolja ezt az olcsó műsort a szerb, de még mindig roppant szórakoztató, nem véletlenül szeretjük annyira. Amúgy Dimitrov is szakadt a röhögéstől.

Öt ok, amiért kedveljük Novak Djokovicsot

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon