Nehéz elképzelni, hogy bárkinek is unalmas lehetne Messit nézni, hiszen olyan művészi szinten űzi a labdarúgás nevű gyönyörű sportágat, mint senki. A hétvégén az Eibar, most az Ajax védőit kergette őrületbe, és mivel van róla felvételünk, meg kell mutatnunk.

Persze most lehet elfogultsággal vádolni, hiszen pár napon belül kétszer is piedesztálra emelem Messit, de különösebben nem is ellenkeznék emiatt. Másrészt meg ha már van egy ilyen remek felvétel erről a jelenetről, bűn lenne nem megosztani a nagyvilággal. A Barcelona kedd este 3–1-re verte az Ajaxot, az első félidőben osztálykülönbség volt a két csapat között, Neymar és Messi góljaival el is dőlt a meccs.

És közben ilyenek történtek az Ajax tizenhatosán belül:

Nagyjából öt holland bekk lett szétalázva, volt ott egy bőr is, meg néhány bokacsel, és még csak gól sem lett belőle. A meccs legszebb jelenete szerintem mégsem ez volt, hanem Messi gólja, pontosabban a gólt megelőző gyilkos Iniesta-passz.

Ez valami lenyűgöző volt, mint ahogy Iniesta egyik szólója is. Ekkor eszembe jutott egy olyan gondolat, hogy Iniestát és Messi nézni néha jobb, mint a szex. De érzem, ha ezt mondanám, az olyan furán vehetné ki magát. De az az assziszt...

Itt a teljes összefoglaló is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Piszok nagy gólt rúgott a Liverpool középpályása

Messi öt gólpasszt adott, Suárez mesterhármast szerzett

További cikkeink a témában