Miről szól? – Játékkiírás

Képzeld el, hogy a legjobb cimboráddal vagy a csajoddal a Stamford Bridge, az Allianz Aréna vagy a Camp Nou utánozhatatlan atmoszférájában, a gyönyörtől meghatódva nézed a világ legjobb csapatait, a legértékesebb játékosokat egy olyan meccsen, ahova kihalásos alapon juthatsz be! Ehhez még focirajongónak sem kell lenni, egy ilyen meccs örök élmény bárkinek.

Nos, van egy jó hírünk: a Player a Szerencsejáték Zrt.-vel együttműködve most könnyen kijuttathat másodmagaddal a négy nagy bajnokság, a Premier League, a Bundesliga, a Serie A és a Primera División egyik csúcsrangadójára. A játék négyszer három hétig tart, elmondjuk, hogy szerezhetsz full extrás csomagot a meccsekre!

Minden meccs egy komplett csomag, minden bajnoksághoz tartozik egy nyereményutazás: négy nap, három éjszaka, teljes ellátás, hotel, minden ami kell, alád lesz pakolva.

1.) London – Két jegy a Chelsea–Arsenal-mérkőzésre, két fő részére teljes ellátással, 4 nap/3 éjszaka Londonban.
2.) München – Két jegy a Bayern München–Borussia Dortmund-mérkőzésre, két fő részére teljes ellátással, 4 nap/3 éjszaka Münchenben.
3.) Milánó – Két jegy a Internazionale–Napoli-mérkőzésre, két fő részére teljes ellátással, 4 nap/3 éjszaka Milánóban.
4.) Barcelona – Két jegy a Barcelona–Atlético Madrid-mérkőzésre, két fő részére teljes ellátással, 4 nap/3 éjszaka Barcelonában.

A meccsek időpontjai, jól vésd be a naptárba, nehogy programot csinálj:

1.) Chelsea–Arsenal – 2014. március 22.
2.) Bayern München–Borussia Dortmund – 2014. április 12.
3.) Internazionale–Napoli – 2014. április 27.
4.) Barcelona–Atlético Madrid – 2014. május 18.

Mit kell tenned? Hogyan nyerhetsz?

A fent említett négy topliga csapatainak meccseire kell fogadnod etaponként legalább 7500 Ft értékben a TippmixPro oldalon. Minden háromhetes etap végén sorsolás lesz, ahol megnyerheted az álomcsomagot.

Február elsejétől tehát a Premier League-ben szereplő csapatok, bármely sorozatban játszott egymás elleni mérkőzéseire (Premier League, FA-kupa, Angol Ligakupa, Bajnokok Ligája, Európa-liga) kell ezt az összeget megforgatnod. Aztán értelemszerűen február 22-étől jönnek a Bundesliga 1-es csapatok, és így tovább.

Mikor, mire fogadj?

1.) Premier League – 2014. február 1.–február 21. (Premier League, FA-kupa, Angol Ligakupa, BL, El)
2.) Bundesliga – 2014. február 22.–március 14. (Bundesliga 1, Német Kupa, BL, El)
3.) Serie A – 2014. március 15.–április 4. (Serie A, Olasz Kupa, Európa-liga)
4.) Primera División – 2014. április 5.–április 25. (Primera División, Spanyol Kupa, BL, El)

Már el is kezdhetsz fogadni a német meccsekre!

Nem vágod a témát? Nem értesz hozzá? Segítünk!

Nyugi, segítünk! Elmondunk mindent! A héten több alkalommal is jelentkezni fogunk tippekkel, ajánlókkal, melyeket a megérzés mellett statisztikákkal, belső infókkal, csapathírekkel támasztunk alá. Emellett legalább heti egyszer segítünk eligazodni a fogadás nem olyan bonyolult világában is, howto-cikkekkel hozunk közelebb az online sportfogadáshoz.

Nem is kell értened hozzá, mert a győzelem nem feltétele a nyereményjátékban való részvételnek. Egyedül az számít, hogy egy adott háromhetes etapban összesen 7500 forintért fogadj a megadott bajnokságok meccseire. Ez nem 7500 Ft értékű feltöltést jelent, hanem ennyit kell három hét alatt feltenned, lehet a nyereményedből is.

Egy példa: ha csak 500 Ft-ot fizetsz be (ennyi a minimum), és jól forgatod, akkor akár ennyiből is megoldhatod.

A példa

Fogadsz 500 Ft értékben egy szelvényen két meccsre, amiknek egyenként kétszeres a szorzója. Ha nyernek, máris van 500x2x2, azaz 2000 forintod. Ezt felteszed megint két ilyen meccsre egy szelvényen, és lesz 2000x2x2, azaz 8000 forintod. Máris játszottál 2500 Ft értékben (nyertél tisztán 7500 forintot is mellé).

A 8000 Ft-os rendelkezésre álló pénzedből felteszel 5000 Ft-ot egy sima meccsre, ami mondjuk 1.30-as szorzós, nyersz vele további 6500 Ft-ot. Máris megforgattad a 7500 forintot három fogadással, azaz kvalifikáltad magad a játékba, mellesleg a bankrollod 9500 forinton áll. Akár ki is veheted a jól megérdemelt nyereményed!

Ajánló

Mindjárt ajánlunk is egy Bundesliga-meccset kedvcsinálónak, indítónak, ki lehet próbálni, hogy is működik ez, közelebb lehet kerülni Münchenhez. Nem mellékesen amúgy nem csak a komplett utazást zsebelheted be, hanem okosan forgatva bőven nyereséges lehet a fogadásfolyam. Sőt, ha a Wolfsburg nyer, mindjárt két és félszeres pénzzel beljebb leszel.

Wolfsburg–Bayer Leverkusen

Tipp: hazai – TippmixPro: 2.40
Fogadási határidő: február 22., szombat, 18:30

A Bayer kettős fronton van próbára téve, a BL-ben is vitézkedik. Nem sokáig: már a csoportkörből való továbbjutás is komoly meglepetésnek számított, nem csoda, hogy a nyolcaddöntőben leckét kaptak a PSG-től. Ibráék négyet lőttek Leverkusenben, le is lett rendezve a továbbjutás, ám a Bayernek a bajnoki ezüstérembe kerülhet ez a néhány hét. A Schalke is nyert náluk, most meg az idén remek Wolfsburg otthonába mennek. A kőkemény menetelésre rámehet az idény, márpedig szerintem a farkasok is megeszik őket. Dieter Hecking csapata még nem mondott le a BL-ről, az előző két fordulóban hat pontot markolt, hazai pályán pedig csak a Bayern kapott kevesebb gólt.

Irány a TippmixPro, fogadok a meccsre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

Öt topklub harcol a Bayern München egyik legjobb játékosáért

További cikkeink a témában