Ismét égett az MU, újra nyert az FTC, emberhátrányban fordított a Győr

A hetet rúgó Bayern München egészen más dimenzióban játszik, az Evertont nem lehet legyőzni, Suárez és Ibrahimovic továbbra is megállíthatatlan, jól zárta az évet a Fradi, nagyot hajrázott a magyar bajnok. A 49. hét legérdekesebb jelenetei.

A legkínosabb

Igazából annyira már nem is meglepő, ha nem nyer a mai Manchester United, de azért egy hazai vereség a Newcastle ellen még mindig kínos. David Moyesszal hat győzelemmel, négy döntetlennel és öt vereséggel rajtoltak a vörös ördögök, és jelenleg a kilencedik helyen állnak. Kell a türelem.

A legnagyobb feltámadás

Bő egy hónap (és három meccsen szerzett egy pont) után nyert ismét a Fradi, és ismét egy idegenbeli rangadón játszott jól és eredményesen. Diósgyőr után Fehérvárt is bevette a zöld-fehér sereg, egy remek évzáró meccsen 3–2-re nyertek a középpályán masszívabb, okosabb fővárosiak.

A legsimább

A Bayern München ismét erődemonstrációt tartott, most épp Brémában: Ribéryék hét gólt lőttek a Werdernek! A bajorok tizenöt forduló után 13–2–0-s indexszel állnak. Eközben a BL-ben is százszázalékosak. Bitang jók.

A legtöbb öngól

A Liverpool West Ham elleni sikere az öngólokról marad emlékezetes, hiszen három is született a meccsen (főleg az első volt vicces), mégis emlékezzünk meg egy liverpooli játékosról: Luis Suáreznél ma aligha akad jobb formában lévő focista, az uruguayi hét közben négy gólt lőtt a Norwichnak (és adott egy gólpasszt), a WHU ellen pedig másfél gól az övé. Suárez tíz bajnoki után 14 gólnál jár.

A legjobb

Zlatan Ibrahimovic két gólt szerzett és adott két pazar gólpasszt is a Sochaux ellen, a PSG pedig 5–0-ra győzött.

A legjobb csere

Nemanja Andrics a szünetben állt be a Győrbe, mely ekkor gól- és Wolfe kiállítása miatt emberhátrányban volt. A szerb szélső aztán megfordította a meccset, a hetvenedik percben lőtt egy majdnem gólt (Leandro Martínez lőtte be a gólvonalról), majd a 74.-ben a hosszúba bombázott. A Győr pedig eggyel kevesebb mezőnyjátékossal is szerzett három pontot.

A legkellemetlenebb ellenfél

Az Everton ugyan csak az ötödik helyen áll a PL-ben, a legkevesebb gólt sem a kékek kapták (hanem épp mostani ellenfelük, az Arsenal), ám egyszerűen nem lehet őket megverni. Az Old Traffordról három, most az Emiratesből egy pontot hozott el Roberto Martínez együttese, tizenöt kör után egy vereség áll a nevük mellett.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon