Ahol jó foci van, ott bizony elég jó a focistafeleség-felhozatal is, az úgynevezett WAG-ek is nagy sztárok, arról ugye nem beszélve, hogy általában baromi jól is néznek ki. Megmutatunk egyet minden héten. A vébé ideje alatt sem állunk le, nézünk vébés WAG-eket. Most például a német válogatott irányítójának, Mesut Özilnek exének portfóliójába lesünk be. Érdemes, hidd el.

Aída Yéspica 1982 júliusában Barquisimetóban született, tíz év múlva pedig már Miss Venezuelaként indult el fénylő karrierje. Ahogy ilyenkor lenni szokott, három örvényen haladt: modellkedés, tévés műsorvezetés, focistákkal járás. A modellkedés, hogy hogy nem, Milánóban kezdődött 2003-ban, nemsokkal később már a GQ és Maxim borítójáról mosolygott vissza. Aída aztán a Fashion TV és RAI csatornákon is feltűnt. Ha már Olaszországba szólította a karrier, kellett mellé egy olasz focista is, ez Matteo Ferrari lett. A korábbi olasz válogatott védőtől született egy fia is 2008-ban, Aron. Aztán szétmentek, a venezuelai szépség pedig a rosszéletű Adrian Mutu mellett kötött ki.

2011-ben Spanyolországba költözött, össze is jött az akkor a Realban játszó Mesut Özillel, hisz ott is jól jött a népszerűségének egy híres futballista. Aztán rájuk unt, és hozzáment egy venezuelai íróhoz, majd válása után egy kőgazdag bankárral is randizott. Így megy ez.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Csúnyán beégett a csatár, aki a 97. percben panenkázott

A Chelsea három játékosa négygólos előnyben összebalhézott azon, hogy ki rúgja a tizenegyest

További cikkeink a témában
Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?
Hirdetés