Mario Götze, a Bayern München friss igazolása briliáns játékos, de ismét bizonyította, hogy értelmi képességeinek vannak korlátai.

Történt ugyanis, hogy egy hete bemutatásakor Nike-pólóban jelent meg, holott a klub szerződésben áll az Adidasszal, így semmilyen más sportszergyártó márka nem jelenhet meg a Bayern eseményein, főleg nem a legnagyobb riválisé. Itt még lehetett a Bayernt is hibáztatni: hát nem volt egy értelmes vezető sem, aki figyelmeztette volna a kis Mariót? Az Adidas vezetői iszonyúan berágtak, a Bayernnek nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie, Götzét pedig megvágták egy öt számjegyű összegre.

A klub ígéretet tett, hogy soha többet ilyen fiaskó nem fordul elő, erre tegnap egy sajtóeseményen Mario ismét a Nike-ban jelent meg, ami persze nem kerülte el a sajtó képviselőinek figyelmét. Ugyan a cipő színben passzolt a melegítőhöz, de a logó nem stimmelt.

Mivel Götze nyilvánvalóan ön- és klubveszélyes, összeszedtünk hat módszert, amivel a Bayern illetékesei megfékezhetik a jövőbeni ámokfutást.

1. Öntapadós Adidas-matrica, amivel leragaszthatják a Nike-logókat Mario öltözékén.

2. Teljes munkaidőben dolgozó stylist, aki figyel Mario ruházatára.

3. Götze-hasonmás vagy Götze-robot, aki mindig a megfelelő öltözékben jelenik meg nyilvános eseményeken.

4.  A Bayern sportszergyártót vált, és alkalmazkodik legújabb szemük fényéhez, az igen drága Götzéhez.

5. Optikai szűrő, ami a fényképeken minden Nike-logót Adidasszá alakít.

6. Nem engedik sajtóeseményekre, nem készülhet róla fotó. Ha mégis, automatikusan ki kell blőrözni.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon