Elkezdte a következő szezon csapatát építeni a Fradi, Thomas Doll és a vezetők már az Európa-liga-indulásra erősítik meg a gárdát, noha ehhez még le kell győzni az utolsó fordulóban a Paksot. Az már biztos, hogy Jovanovic és Jenner távozik, így mindenképp kell erősítés a szélre, így került képbe a korábbi horvát utánpótlás-válogatott, Dinamo Zagreb-nevelés, Tomislav Havojic.

A 25 éves játékos mindkét szélen, valamint középen is képes (horvát) elsőosztályú játékra, az semmiképp sem lehet véletlen, ha valaki szerepel az U16-os, az U17-es, az U18 és az U19-es horvát válogatottban is. Hajovic az Istra 1961-ből érkezik a zöld-fehérekhez, júniusban lejár a szerződése, tehát ingyen. Az Istrában két szezon alatt 54 mérkőzésen kilenc gólt lőtt és négy gólpasszt adott. A Transfermarkt 400 ezer euróra árazta be a horvátot.

Névjegy
Név: Tomislav Havojic
Születési idő/hely: 1989. március 10., Zágráb
Magasság: 178 centiméter
Poszt: támadó középpályás
Korábbi klubjai: Dinamo Zagreb (2007–09), Lokomotiva (2007–09 – kölcsönben), Lokomotiva (2010), Slaven Belupo (2011), Istra 1961 (2012–14)

Nézzük meg akció közben Hajovicot.

Eközben az MTK-nál is örülhettek, a 42-szeres (!) válogatott Torghelle Sándor további két évre aláírt a kék-fehérekhez, holott több NB I-es és külföldi klub is kereste. A tavasszal remekül játszó, hét gólt szerző csatár 2016. június 30-ig hosszabbította meg lejáró szerződését.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

10 éves Gerrard legendás Chelsea elleni elcsúszása

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés