Nem Katrine Lunde fog védeni ebben az évben a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO-ban, miután bejelentette a norvég, hogy gyermeket vár. Egyik szemünk sír, a másik nevet.

A világ legjobb klubcsapatának új kapus után kell nézni, miután Pálinger Kati után a világ másik legjobb kapusa, Katrine Lunde is szülési szabadságra megy. A norvég klasszis augusztus 4-én közölte a nyilvánossággal az örömhírt, és mostantól nem lép pályára sem klubjában, sem a norvég válogatottban.

"Katrine Lunde a hétvégi mérkőzést követően tájékoztatta a csapatot állapotáról. Természetesen mindannyian nagyon örültünk, és jó egészséget kívánunk neki és születendő gyermekének! Szülése után természetesen visszavárjuk. Ebben a helyzetben helyére igyekszünk a csapat számára a legjobb opciót megtalálni!" – nyilatkozta a gyorietokc.hu-nak Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke.

A 34 éves kapus párja egyébként a Győri ETO focicsapatának szerb középpályása, Nikola Trajkovics, akivel tehát márciusra várják gyermeküket. Lunde így nem lesz ott a BL-sorozatban, és a magyar–horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon sem. A Győr keretében jelenleg a korábbi években perceket játszó, de válogatott Herr Orsolya, és a fiatal, jelenleg sérült Csapó Kyra a két kapus, így minden bizonnyal hamarosan igazolnak egy klasszist.

Jó egészséget kívánunk a kismamának, és várjuk vissza!

(Forrás: gyorietokc.hu) 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bajba került a sznúkeres miután azt mondta, büdös a vb helyszíne

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés