Safet Susiccsal, a bosnyák válogatott szövetségi kapitányával nem volt felhőtlen a viszony Besicnek, nála nem is volt még válogatott, ám korábban hétszer szerepelt már a felnőttek között az U21-es válogatott hátvéd. Susic ma délelőtt hirdette ki a 24 nevet tartalmazó névsort, amelyből mindenki elutazik a brazíliai vb-re, de csak 23 játékos nevezhető a tornára. Jó eséllyel ebben benne lesz a Fradi játékosa is mivel több poszton is bevethető: belső és jobbhátvédként, illetve védekező középpályásként is. Vagyis hasznos lehet a vébén.

A bosnyák válogatottra május 15-től 12 napos összetartás vár, így elképzelhető, hogy a Ferencváros nem számíthat Besicre az utolsó két bajnokin (Haladás, Paks).

Bosznia-Hercegovina 24 fős vb-kerete

  • Kapusok: Asmir Begovic (Stoke City), Jasmin Fejzic (Aalen), Asmir Avdukic (Borac Banja Luka)
  • Védők: Muhamed Besic (Ferencváros), Emir Spahic (Bayer Leverkusen), Mensur Mujdza (Freiburg), Sead Kolasinac (Schalke), Ermin Bicakcic (Eintracht Braunschweig), Toni Sunjic (Zorja Luhanszk), Ognjen Vranjes (Elazigspor), Ervin Zukanovic (Gent), Avdija Vrsajevic (Hajduk Split)
  • Középpályások: Miralem Pjanic (Roma), Senad Lulic (Lazio), Sejad Salihovic (Hoffenheim), Izet Hajrovic (Galatasaray), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibricic (Erciyesspor), Zvjezdan Misimovic (Guizhou Renhe), Anel Hadzic (Sturm Graz), Tino Susic (Hajduk Split)
  • Csatárok: Edin Dzeko (Manchester City), Vedad Ibisevic (Stuttgart), Edin Visca (Istanbul BB)
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés