Az év egyik legszürreálisabb focihírére decemberig kellett várni, nehezen ocsúdtunk fel itt a szerkesztőségben, kicsit zokogtunk a nevetéstől, és kicsit zokogtunk a múlt miatt is.

Nem tudjuk, mennyire jól értesült a legnagyobb példányszámú argentin napilap, a Clarín, de van egy olyan érzésünk, hogy csúnya tréfa áldozatai vagyunk mind. Az újság állítása szerint az André Villas-Boas alatt megingó Tottenham-kispadra az egykori csodás, zseniális, talán minden idők egyik legjobb labdarúgója, Diego Armando Maradona az egyik legesélyesebb.

Az jut eszünkbe hirtelen, hogy az Isten focistaként a legnagyobb volt, vébé-aranyig vezette Argentínát 1986-ban, olasz bajnokot csinált a Napoliból, majd edzőként pedig... szénné égette magát és csapatait mindenhol. A 2010-es világbajnokságra például elég neccesen juttatta ki a albicelestét, csak a negyedik helyen kvalifikálta a válogatott. A tornán pedig a negyeddöntőig jutottak, ott 4–0-val ütötték ki őket a németek. Ezenfelül olyan nagycsapatoknál tevékenykedett, mint a Mandiyú de Corrientes, az Argentína Racing Club de Avellaneda és a Dubaj al-Vaszl.

És a fentieken kívül még ez is eszünkbe jut róla:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés