A Debrecen kivételével a magyar klubcsapatok keményen elhasaltak. Közben kisorsolták az El harmadik körét is, de ez nagyjából csak a DVSC-t érinti.

Csapataink harcban álltak, nagyjából eddig, ugyanis az idegenben, Norvégiában a Strömsgodset ellen 2–2-t elérő Debrecenen kívül szinte minimális az esély a továbbjutásra. A Videoton számára a montenegrói 6. helyezett Mladoszt Podgorica volt túl nagy falat, és a többi indulónknak nagyjából ez volt a szerencséje, ugyanis ennél nagyobbat nem lehet égni.

A bajnokságot és a szuperkupát is magabiztosan nyerő Győrnek olyan játékot sikerült mutatni a Maccabi ellen hazai közönség előtt, amivel nagyjából lerombolta azt a képet, amit eddig felépített magáról.

A Honvéd nagyon magabiztos játékkal jutott túl az első körön, ehhez képest emberelőnyben is sikerült gólt kapnia Újvidéken a Vojvodinától, így egy hét múlva eleve kettőt kell rúgnia a hosszabbításhoz, úgy, hogy közben nem kap gólt.  Összességében elmondhatjuk, hogy jövőre egy edzőnek sem fog összerándulni a gyomra, ha magyar csapattal sorsolják össze a gárdáját.

Péntek délben lezajlott Európa-liga harmadik körének sorsolása, és kiderült, hogy továbbjutás esetén a Honvédra a török Bursaspor, a Debrecenre a cseh Jablonec várhat. A Győrre a Basel, de ez a találkozó aligha fog létrejönni, pedig optimisták vagyunk. A kispestieknek is minden jót kívánunk, a Debrecennek meg az idegenben rúgott két gól után kötelező győznie, hogy legyen magyar futball a nemzetközi színtéren augusztusban is.

(Fotó: MTI)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Xavi meggondolta magát, már hajlandó lenne maradni

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés