Bayern München–Schalke

Tipp: hazai (0–2-es hendikep) – TippmixPro: 2.10
Fogadási határidő: március 1., szombat, 18:30

Minden út Münchenbe vezet. Ismerős? Nem csoda, ha nem, ám most három hét erejéig ez az új módi, hiszen némi bundesligás fogadással könnyedén kijuthatsz Münchenbe, de nem ám csak úgy sört vedelni, hanem meccset (is) nézni. De még milyen meccset: a Bayern München–Dortmund rangadót, BL-visszavágót. Na szóval ezért érdemes most játszani, és például rátolni pénzt a Bayern sima Schalke-verésébe.

Merthogy rettenetesen el lesznek verve a kékek, abba senki sem kételkedik, a kérdés inkább az, mennyire. Fentebb a kétgólos hendiket oddsát látod, ha csak eggyel nyernek Robbenék, 1.45-ös pénzt hoznak, az meg nem elég, oda kell még pár meccs, hogy szép summa jöjjön.

Nem oly rég elég alaposan bemutattuk Guardiola Bayernjét, akkor az Arsenal elleni BL-meccs kapcsán, amit persze szintén megnyert. A bajorok elképesztő menetelésben vannak, és bizonyítják, a tavalyi elsöprő sikerek után is lehet még javulni. És hol van még a tavaszi csúcsforma?! A londoni BL-meccshez képest annyi a változás, hogy azóta ugye 2–0-ra leverték az Arsenal is, majd Hannoverben négyet lőttek Müllerék. Jelenleg tizenegy zsinórban megnyert tétmeccsnél jár a bajnoki (és minden egyéb) címvédő, és ez most tizenkettőre fog nőni. Ja és halkan mondom, mindezt úgy, hogy a legjobbjuk, Franck Ribéry sérülés miatt nem játszik egy ideje. A Schalke ellen tényleg nem az a kérdés, nyer-e, hanem hogy mennyivel.

Guardiola pedagógiai érzéke Pintérrel vetekszik, a katalán ugyanis igen jó érzékkel ignorálta a klub és Toni Kroos közötti fennálló szerződéshosszabbítási vitát, és Ribéry sérülése után visszaépítette a csapatba a néhány hétig jegelt német irányítót. És ő lett az Arsenal elleni meccs hőse.

A királykékek nagyszerű eredményt értek el Leverkusenben, rangadót nyertek a Bayer ellen, majd leblokkoltak: gólnélküli iksz a Mainz, majd 1–6 a Real ellen. Mindkettő hazai pályán. A válogatottból kifelejtett Szalai a két meccsen összesen két percet játszott, de aligha ez lehet a vesszőfutás oka. A Schalke elég jó ahhoz, hogy egy Bayert legyűrjön, ám messze nem olyan erős, hogy reális esélye legyen egy Real és egy Bayern München ellen.

A Bajnokok Ligája árnyékában tehát német ragadót rendeznek, ami annyiban rangadó, hogy két BL-szereplő csatázik. De az borítékolható, hogy hatalmas fölényben lesznek a hazaiak, és két gólt minimum rávernek Szalaiékra. Vagyis a Schalkéra.

Nyomás, fogadj a meccsre még most!

Ha ügyes vagy és kicsit szerencsésebb, akkor nem csak pénzt nyerhetsz, hanem komplett utazást Münchenbe, Milánóba vagy Barcelonába. Meccsnézéssel együtt!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Két sárga lap után miért nem állították ki a világbajnok kapust?

További cikkeink a témában