A technológiai forradalom nem kerüli el a kerékpározást sem. Összeszedtünk pár érdekes kütyüt, amivel új szintre emelheted a bringádat.

Mavic Plasma SLR a hangzatos Ergo Fit Pad párnázásnak köszönhetően valamennyi fejforma alakját fel tudja venni – talán még Frankensteinét is –, a párnázás pedig olyan szivacsból készült, amely gyakorlatilag magába szippantja a nedvességet, így akár a csatakos hajnak is búcsút mondhatunk.

Ha gyakran kerékpározol, neked is biztosan jól jön egy olyan kerékpáros táska, amelyben a lehető legtöbb cuccodat tudod egyszerre tárolni, sok, egymástól jól elkülönülő zsebbel szerelték fel, és még jól is néz ki. Pontosan ilyen a Chrome Chekhov tatyó.

Apró mérete ellenére au OB-I multieszközön van egy 15 milliméteres fogó, ami a legtöbb kerékpárpedállal kompatibilis, hat csavarkulcsot építettek a nyelébe, de van még benne csavarkiszedő fej, doboznyitó penge és természetesen az elmaradhatatlan sörnyitó.

A cucc félig rozsdamentes acélból, félig pedig rugalmas polimerből készült, aminek köszönhetően igény szerint tekerhetjük fel hengerré, illetve nyújthatjuk ki hátra, a kerék fölé.

Biztonságos és feltűnően egyedi, a látvány azonban becsapós, hiszen nem fából, hanem igen ellenálló műanyagból készült a Lazer Street Deluxe névre hallgató sisak, amelynek dizájnja mindenképpen kilóg a kissé szürke mezőnyből.

A formálható gumiból készült világítást szeretjük a bringákon: könnyű őket feltenni, leszedni és még az anyaguk is vicces, gyurmázhatunk vele unalmasabb perceinkben. Ha egy ilyen lámpának még fura alakja is van, akkor az kész főnyeremény!

A Closca tervezői két problémát szeretnének feloldani új sisakjukkal, amely amellett, hogy nem különösebben hasonlít a klasszikus társakra, még össze is csukható, így az út végén kis túlzással akár a zsebedbe is begyűrheted.

Airbooster pumpa nagyon jól jöhet egy esetleges leeresztős defekt során, hiszen egyetlen pillanat alatt képes kőkeményre fújni egy gumit. A cucc két CO2-palackkal vásárolható meg, és könnyedén az ülés alá szerelhető, hogy ott megbújjon addig, amíg szükségünk lesz rá.

Egy rugalmas, ám stabil szilikonszíj és egy alumínium-talpazat pontosan elég ahhoz, hogy megtartsa zsebünk legokosabb lakóját a bicikli kormányán.

Az Upcycle Fetish olyan trófeákat gyárt használaton kívüli bicikli alkatrészekből, melyek valóban olyanok, mint az agancsos szarvas- vagy őzkoponyák a vadászlakokban.

RadarPlayer naponta hat alkalommal túr ki kúl cuccokat a világhálóról. Lájkold, ha értesítést szeretnél az újdonságokról!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon