Te tudod, mi a nagy különbség Messi és Neymar között?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Folyton össze akarják hasonlítani Messit Neymarral. Ki a jobb, ki a hatékonyabb, ki van nagyobb hatással a csapatára, a labdarúgásra, ki az eredményesebb. Ma még (?) egyértelműen Messi nyeri ezeket az összevetéseket, az alábbi videóban például nem a gólokat, nem a gólpasszokat, még csak nem is a cseleket számolják, hanem megmutatják a focihoz való hozzáállást, a mentalitást. Neymarnak van még mit tanulnia.

Az nem kérdés, hogy Lionel Messi a legjobb labdarúgó napjainkban, talán lassan már az sem kérdés, ki a valaha volt legjobb. Az argentin nem csak félelmetes kezdősebességével, a lábához nőtt labdával és felfoghatatlan gólerősségével emelkedik az átlag fölé, hanem mentalitásával is.

Sokan úgy vélik, a brazil suhanc, Neymar van olyan jó futballista, mint Messi. Hát, azért sokat kell még tanulnia, van még min változtatnia – a legnagyobb videomegosztón most egy olyan objektív összehasonlítási pontot nézhetünk meg szűk négy percben, melyben egyértelműen látszik, mi az egyik nagy különbség Messi és Neymar között. Megközelítőleg hasonló szituációkra, mondjuk úgy, merőben máshogy reagál a két zseni. 

(Fotó: Europress/Getty)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.