Két spanyol és egy magyar bajnokit ajánlunk szombatra: van köztük nehezen megtippelhető, egy tutinak tűnő és egy „mikor, ha nem most?” kategóriába eső mérkőzés. A pénz nem nagy, de ismerjük a mondást a kicsiről és a megbecsülésről.

Még a Balatonban áztattuk a testünket, amikor utoljára bajnoki mérkőzést nyert a Debrecen. Augusztus óta csak vegetál a Loki, pedig nem éppen űrfocit játszó ellenfelekkel találkozott. Szombaton délután szintén nem a klubtörténelmi formában lévő Budapest Honvédot fogadja DVSC és aligha tippelnénk merészet azzal, ha úgy 18 óra körül a vesztes fél edzőjének megköszönnék a munkáját…Épp ezért adná magát egy döntetlen, de nem: egyszerűen muszáj győzniük a hazaiaknak, mert hát ki mást vernének meg, ha nem a kispestieket?

A mennyei ütközettel egyszerre, spanyol viszonyokhoz képest szokatlan időpontban rendeznek rangadót Valenciában, ahová az Atlético Madrid érkezik. Diego Simeone briganti legénysége nézhetetlen olaszos focival verte meg hét közepén a Juventust a BL-ben, ami biztosan feldobja a társaságot, ellentétben Gabi fogadásos vallomásával. A szintén veretlen Valencia pihentebben várja a délutánt és érzésünk szerint elkapja a Bajnokok Ligája idei döntősét.

A Barcelona az Atleti meccsének tudatával lép pályára a Rayo otthonában és nem nagyon látjuk, miért ne feledtetné rögtön a párizsi bukást. A vendéglátók a középmezőnyben horgonyoznak totálisan 50%-os mérleggel, elöl és hátul egyaránt gólképesek, tehát a katalánok gólfelelősei bizonyára megint eredményesek lesznek. Claudio Bravo kapuja egyelőre még érintetlen a La Ligában, a vallecanói kirándulás után is az maradhat.

Magyar+spanyol szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint ötszörös pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A világ legkeresettebb edzője a Liverpoolt és a Bayern Münchent is visszautasítja?

Újabb fogadási balhéba keveredett a korábban tíz hónapra eltiltott Tonali

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés