A Nike legújabb találmánya, az elég rútul mutató magasszárú focicsuka kedvéért is összedobtak egy szerény költségvetésű kis reklámot. Úgy alsó hangon tucat világsztár szerepel benne, és nem csak focisták. Csúcson pörög a Risk Everything kampány. Ez több mint egy reklám.

Már mutattuk a mezeket promotáló kisfilmet, Ronaldóval, Rooneyval és Neymarral, most meg a focicipő kedvéért – ami amúgy Nike Mercurial Superfly néven fut – csatlakozott még hozzájuk néhány jelentéktelen figura: úgy mint például Ibrahimovic, Iniesta, Pirlo, Hazard, Courtois, David Luiz, Howard és Götze. (Utóbbi szerepe érdekes, mindenki saját csapatában mezében feszít, kivéve a Bayern németje, hiszen a Nationalelf és a München is az Adidasé.) De a lelátón feltűnik és dob csókot Cé csaja, Irina Sejk is, no meg a kosarasok Nike-nagykövete, Kobe Bryant is, aki legutóbb Messivel nyomott egy óriási szelfis reklámot, korábban pedig egy kissrác kegyeiért harcoltak egymással.

Az a durva, hogy nem csak hogy tele van tömve világsztárral a reklám, hanem még rohadt jó is – mozgalmas, vicces, lelkesítő, szóval zseniális. Winner Stays. Risk Everything.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Xabi Alonso döntése miatt egy portugál edző lett a Liverpool A-opciója

A világ legkeresettebb edzője a Liverpoolt és a Bayern Münchent is visszautasítja?

További cikkeink a témában