Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A mondás szerint minden sikeres férfi mögött egy nő áll, és ez a focistákra is abszolút igaz - az olaszok kiváló kapusa, Gigi Buffon mögött például egy szuperszexi anyuka biztosítja a nyugodt és izgalmas hátteret, nem csoda, hogy kiváló formában véd az Eb-n. Alena Seredová.

Alena Seredová, vagyis tavaly június óta Alena Buffon biztosan kiváló háziasszony, csodás társalkodó partner, nyilván keni-vágja az egykori Csehszlovákia gazdaságtörténetét és nagyszerű anya is, de elképzelhető Gigi választásában szerepet játszott az az apróság is, hogy a cseh hölgyet 1998-ban a világ negyedik legszebb nőjének választották (Miss World). És egyáltalán nem véletlenül, az alábbi képek is erről tanúskodnak!

Alena egyébként már közel öt éve anya is, 2007 végén adott életet első fiuknak, Louis Thomasnak, majd 2009 november elsején David Lee-vel ajándékozta meg a kiváló kapust.

Ezek után senki sem lepődik meg, hogy a világbajnok Buffon a labdarúgás történetének egyik legnagyobb védését mutatta be az Anglia elleni megnyert Eb-negyeddöntőben:

Néznél még MILF-eket? Itt vannak a popipar legszexisebb anyukái!

Olvasnál még a MILF-ekről? Itt van egy vicces írásunk a csodálatos MILF-ekről!

(fotók: deportes.publimetro.com.mx)
(forrás: sportszelep.nso.hu)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.