Miről szól? – Játékkiírás

Képzeld el, hogy a legjobb cimboráddal vagy a csajoddal a Stamford Bridge, a San Siro vagy a Camp Nou utánozhatatlan atmoszférájában, a gyönyörtől meghatódva nézed a világ legjobb csapatait, a legértékesebb játékosokat egy olyan meccsen, ahova kihalásos alapon juthatsz be! Ehhez még focirajongónak sem kell lenni, egy ilyen meccs örök élmény bárkinek.

Nos, van egy jó hírünk: a Player a Szerencsejáték Zrt.-vel együttműködve most könnyen kijuttathat másodmagaddal a négy nagy bajnokság, a Premier League (lezárult), a Bundesliga (lezárult), a Serie A és a Primera División egyik csúcsrangadójára. A játék négyszer három hétig tart, elmondjuk, hogy szerezhetsz full extrás csomagot a meccsekre!

Minden meccs egy komplett csomag, minden bajnoksághoz tartozik egy nyereményutazás: négy nap, három éjszaka, teljes ellátás, hotel, minden ami kell, alád lesz pakolva.

1.) London – Két jegy a Chelsea–Arsenal mérkőzésre, két fő részére teljes ellátással, 4 nap/3 éjszaka Londonban.
2.) München – Két jegy a Bayern München–Borussia Dortmund mérkőzésre, két fő részére teljes ellátással, 4 nap/3 éjszaka Münchenben.
3.) Milánó – Két jegy a Internazionale–Napoli mérkőzésre, két fő részére teljes ellátással, 4 nap/3 éjszaka Milánóban.
4.) Barcelona – Két jegy a Barcelona–Atlético Madrid mérkőzésre, két fő részére teljes ellátással, 4 nap/3 éjszaka Barcelonában.

A meccsek időpontjai, jól vésd be a naptárba, nehogy programot csinálj:

1.) Chelsea–Arsenal – 2014. március 22.
2.) Bayern München–Borussia Dortmund – 2014. április 12.
3.) Internazionale–Napoli – 2014. április 27.
4.) Barcelona–Atlético Madrid – 2014. május 18.

Mit kell tenned? Hogyan nyerhetsz?

A fent említett négy topliga csapatainak meccseire kell fogadnod etaponként legalább 7500 Ft értékben a TippmixPro oldalon. Minden háromhetes etap végén sorsolás lesz, ahol megnyerheted az álomcsomagot.

Február elsejétől tehát a Premier League-ben szereplő csapatok, bármely sorozatban játszott egymás elleni mérkőzéseire (Premier League, FA-kupa, Angol Ligakupa, Bajnokok Ligája, Európa-liga) kell ezt az összeget megforgatnod. Aztán értelemszerűen február 22-étől jönnek a Bundesliga 1-es csapatok, és így tovább.

Mikor, mire fogadj?

1.) Premier League – 2014. február 1.–február 21. (Premier League, FA-kupa, Angol Ligakupa, BL, El)
2.) Bundesliga – 2014. február 22.–március 14. (Bundesliga 1, Német Kupa, BL, El)
3.) Serie A – 2014. március 15.–április 4. (Serie A, Olasz Kupa, Európa-liga)
4.) Primera División – 2014. április 5.–április 25. (Primera División, Spanyol Kupa, BL, El)

Már el is kezdhetsz fogadni az olasz meccsekre!

Nem vágod a témát? Nem értesz hozzá? Segítünk!

Nyugi, segítünk! Elmondunk mindent! A héten több alkalommal is jelentkezni fogunk tippekkel, ajánlókkal, melyeket a megérzés mellett statisztikákkal, belső infókkal, csapathírekkel támasztunk alá. Emellett legalább heti egyszer segítünk eligazodni a fogadás nem olyan bonyolult világában is, howto-cikkekkel hozunk közelebb az online sportfogadáshoz.

Nem is kell értened hozzá, mert a győzelem nem feltétele a nyereményjátékban való részvételnek. Egyedül az számít, hogy egy adott háromhetes etapban összesen 7500 forintért fogadj a megadott bajnokságok meccseire. Ez nem 7500 Ft értékű feltöltést jelent, hanem ennyit kell három hét alatt feltenned, lehet a nyereményedből is.

Egy példa: ha csak 500 Ft-ot fizetsz be (ennyi a minimum), és jól forgatod, akkor akár ennyiből is megoldhatod.

A példa

Fogadsz 500 Ft értékben egy szelvényen két meccsre, amiknek egyenként kétszeres a szorzója. Ha nyernek, máris van 500x2x2, azaz 2000 forintod. Ezt felteszed megint két ilyen meccsre egy szelvényen, és lesz 2000x2x2, azaz 8000 forintod. Máris játszottál 2500 Ft értékben (nyertél tisztán 7500 forintot is mellé).

A 8000 Ft-os rendelkezésre álló pénzedből felteszel 5000 Ft-ot egy sima meccsre, ami mondjuk 1.30-as szorzós, nyersz vele további 6500 Ft-ot. Máris megforgattad a 7500 forintot három fogadással, azaz kvalifikáltad magad a játékba, mellesleg a bankrollod 9500 forinton áll. Akár ki is veheted a jól megérdemelt nyereményed!

Ajánló

Verona–Internazionale

Tipp: vendég – TippmixPro: 2.12
Fogadási határidő: március 15., szombat, 20:45

Akkor rögtön repüljünk is rá az Interre, ha már úgyis őt nézzük meg élőben április 27-én. Szombaton, vagyis bizony a mi nemzeti ünnepünkön játszik a milánói együttes Veronában, nincsenek ezek tekintettel Petőfire. A kék-feketék egyre karakánabb arcukat mutatják, hétről hétre javulgatnak, nyertek Firenzében, elhoztak egy pontot az AS Roma otthonából, és már öt forduló óta veretlenek. A dobogó még így is tizenegy pontnyi távolságban van, ám az Európa-ligát érő helyek egyikét el kéne érniük Mazzarri tanítványainak. Ehhez nyerni kellene a Hellas pályáján is, ami nem könnyű, a veronaiak 824-es mérleggel állnak a saját stadionjukban, ám idén képtelenek nyerni, sőt: az öt hazai meccsen két pontot szereztek Toniék.

Azonnal menj a TippmixPróra és kezdj el fogadni az olasz meccsekre, a San Siro elég hangulatos stadion!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

Leszimulálták Mike Tyson és Jake Paul meccsét, óriási KO lett a végeredmény

További cikkeink a témában