Brendan Rodgers már eddig is világcsúcs közeli mennyiségű átigazolást bonyolított le, amióta Liverpoolba érkezett, most megint a legtöbb pletyka a vörösök körül kering. Csatárt igazolnának, miközben vinnék a legjobbjaikat. Cavani és Higuaín jöhet, Sterling mehet.

  • Dél-amerikai csatárok a célpontban, Cavani vagy Higuaín jöhet
  • A legnagyobbak által is óhajtott Reus is a listán
  • A Liverpool-legenda, Steven Gerrard új szerződésre vár
  • Európa legtehetségesebb tinédzserére, Sterlingre lecsapnának a szemtelenül gazdagok

Nem sültek el túl jól a nyári igazolások Liverpoolban, mondjuk erre lehetett is számítani, de engem a kutya se kérdezett meg a vörösöktől. Markovics, Lallana, Can, de főleg a 20 millió eurós Balotelli idénye csalódás, nem csoda, hogy egy épkézláb csatárt szeretnének venni. (Hátra jól igazoltak, Lovren és Moreno is bevált, de Manquillo sem okozott csalódást.)

A legújabb pletykák szerint Rodgers mester Edinson Cavanit szeretné Angliába csábítani, és állítólag az uruguayinak sincs ellenére az ötlet. Most épp nagyon megy neki, a legutóbbi négy PSG-meccsen háromszor is betalált, amióta Ibrahimovic sérült, abszolút átvette a góllövőszerepet. Ám ha visszatér a svéd, megint mehet ki a szélre, amit eléggé rühell a 27 éves csatár. Liverpoolban középen villoghatna. A Transfermarkt szerint 57 millió euró az értéke, a PSG viszont nincs rászorulva a pénzre, szóval sokat nem fog engedni belőle.

Segítheti viszont Cavani érkezését, hogy a Pool elsőszámú kiszemeltjét, Gonzalo Higuaínt nem akarja elengedni a Napoli, küzdeni fog, hogy maradjon legalább még egy szezont. Higuaínra régóta fáj Rodgers foga, mint ahogy Marco Reusra is – nehezíti a tervet, hogy a Dortmund sokoldalú támadóját a Bayern München is akarja, akárcsak a Real Madrid. Aligha sikerül őket beelőzni, hacsak nem óriási Liverpool-drukker a német.

Ne csak érkező lehet, a legjobb vörösöket elvinnék az anyagilag és szakmailag is jobban állók: Raheem Sterling talán a világ legtehetségesebb fiatalja, a még mindig csak 19 éves szélső már 11-szeres felnőtt válogatott, van 70 Premier League-meccse (14 gól, 15 gólpassz), a BL-ben és az El-ben is pályára lépett már. Ilyen fiatalon is érett játékos már, villámgyors, bátor, technikás, szóval komplett focista, így aztán már kilincsel is érte a Real Madrid. De a hírek szerint a Chelsea és a PSG is lesben áll.

Az ő elvesztése komoly érvágás lenne a Mersey partján, ám a legnagyobb Steve G, azaz Gerrard eligazolása. Már nem fiatal, már nem olyan gyors, de ő maga a Liverpool, 1998 óta 658 meccset játszott, itt nőtt fel, itt lett világsztár. De ahogy Lampardot el tudta vinni a Manchester City, így akár őt is, márpedig épp ez a terv. Pellegrini szerint még van benne két-három jó év, ellenben a Liverpool még nem tett elé új szerződést, a jelenlegi pedig a nyáron lejár.

Ha viszont a két angol marad, és eközben jön valamelyik tényleg jó csatár Balotelli mellé (inkább helyett), akkor lehet egy olyan tavaszuk, mint idén.

Lehet még bajnok a Liverpool? Most épp 94-szeres pénzt nyerhetünk Gerrardék aranyával, vállald be!

(Fotó: Europress/AFP, forrás: liverpoolecho.co.uk)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés