Szerencsétlen focisták ismét vadiúj autókat kaptak, az Audik átadása azonban több apró "tragédiával" járt. Az élet nagy problémái rovatunk következik.

A fiúk minden évben új járgányt kapnak az Auditól, és hát nem azért, mert esetleg nem futná nekik a minimálbérből. Ilyen ez a szponzorációs szakma. Szóval Madridban látványos autóátadás volt, ám nem mindenkinek tetszett a program. Először Sergio Ramos látványos kézfogás- és tekintetelkerüléses jelenete borzolta a kedélyeket. A világbajnok hátvéd állítólag már régóta fúj az elnökre, Florentino Pérezre, főleg mióta nem jutnak dűlőre a fizetésemeléssel kapcsolatban. Na most ezt bizonyította is. De az is lehet, hogy tök véletlen volt az egész. Mindenesetre nem sokra rá jött a hír, hogy 65 millió euróért bárki viheti Ramost.

Ez még a ceremónia elején történt, a végén pedig Cristiano Ronaldo hisztizett és dühöngött kicsit, mert ő kapta meg utoljára az Audiját. Épp ő, A Nagy Ronaldo. Hogy tehették ezt meg vele?!

Mélységesen fel vagyunk háborodva mi is...

Persze nem csak ők, a legjobbak kapnak menő Audikat, a győri futballisták is ilyeneket kaptak használatra. Na ők még talán Ronaldóéknál is rosszabbul jártak, hiszen mivel annyira szarok, tőlük vissza is vette a kulcsokat cég. Igazságtalan az élet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Hivatalosan is román állampolgár lett a magyar sakk legnagyobb értéke

További cikkeink a témában