Újra a BL uralja a hétköznapokat, úgyhogy megpróbálunk az UEFA-val együtt mi is némi pénzt kiszedni belőle – éppen ezért hazárdírozás helyett tuti(nak) tűnő ajánlatokat válogattunk a szerdai játéknapra.

Minden meccs rangadó két fordulót követően az A csoportban, hiszen valamennyi csapatnak egy győzelme és egy veresége van a három pontja mellett. A Juventus a hétvégi kissé cinkes bajnoki döntetlent követően (13 zsinórban megnyert meccs után ikszeltek) megint utazik, ezúttal Athénba, a helyi Olympiakoszhoz. A hiányzói nagyjából ugyanazok (Barzagli, Vidal), akik eddig voltak; a chilei középpályás esetében elképzelhető, hogy vége a haragszomrádnak és visszakerül a csapatba, ahonnan mi tagadás, hiányzik.

Szegény Anderlechtnek már csak a neve emlékeztet a korábbi renoméjára, egy ideje a pofozógép szerepét játssza a lila-fehér brüsszeli klub az elitligában. Mindegy, hogy otthon, vagy idegenben, általában alárendelt szerepet kap – a legutóbbi idényben mindössze egy pontot kapart össze a hat csoportmeccsén. A sérülésektől tizedelt Arsenal ellen sem néz ki ennél több. Wenger csapata a temérdek komoly hiányzója (Giroud, Debuchy, Özil többek között) ellenére is esélyese a találkozónak.

Némi kockázat azért van a Leverkusen–Zenit hazaijában. Az szentpéterváriak veszélyesek bárhol, bárkire, bár idegenben nem nagyon vagánykodnak. Most sem fognak, hanem asszisztálnak majd a Bayer 04 győzelméhez. Miért? Visszatérnek az alapemberek közül hárman (például a támadások agya, a török Calhanoglu), így gyakorlatilag teljes csapattal fogadhatják a szülinapos Villas-Boasékat.

BL-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint ötszörös pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

90-es tempónál bukott óriásit a világ egyik legjobb bringása

Messi elmondta, mikor fog visszavonulni

További cikkeink a témában