Lehet szeretni, lehet utálni, de a ma visszavonuló Becks egy korszak meghatározó alakja volt. Szimpátiánk jeleként a legjobb frizurái helyett jöjjenek a középpályás legszebb góljai.

A 38 éves egykori Manchester United-ikont sokat kritizálták gyenge védőmunkája, nem létező fejjátéka, vagy éppen amiatt, hogy szinte sosem látták cselezni, de azt mindenki kénytelen volt elismeri, hogy az a jobb láb bizony tökéletes. Azok a szabadrúgások, szélről belőtt kiflik, hálószaggató bombák! David természetesen nem csak a pályán mutatott nagyot, jó másfél évtizede szinte minden angol bulvárlapban napi rovatot szentelnek neki. Ott volt/van a spice girlsös Victoria Beckham, a hajviselete teljes fiúgenerációk frizuradivatját határozta meg, és ne feledkezzünk meg a tetoválásokról sem.

A sporthoz való hozzáállás kicsit furcsa, hiszen a Los Angeles Galaxyhoz történt igazolásával 32 évesen kiírta magát a sportág élvonalából, de aztán nyomott egy szerény comebacet, amikor BL-meccsen tért vissza Európába a Paris St. Germain színeiben. A csúcson kell abbahagyni – nyilatkozta Becks, mi meg nem tehetünk mást, tudomásul vesszük. Good bye, David. Kösz mindent.

(Fotó: Europress/Getty)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés