Bemutatjuk Jordan Carver glam modellt, aki mellesleg jóga DVD-t ad ki, és Bayern-drukker. Még sosem tűnt ilyen izgalmasnak ez a jóga nevű dolog…

Névjegy

Jordan Carver

  • Nemzetiség: német
  • Lakhely: Los Angeles
  • Foglalkozás: glamour modell
  • Születési idő: 1986. január 30.
  • Magasság: 168 cm
  • Testsúly: 55 kg
  • Méretek: 109–61–89
  • Szeme színe: szürke, barna
  • Haja színe: szőke (festett)

Néhány évvel ezelőtt fedezte fel egy menedzser-fotós a kozmetikus végzettségű, a szállodaiparban elhelyezkedő Carver kisasszonyt, és az első sikeres próbafelvételek után a csöccsel mindent el lehet adni marketing-alapvetést követve a modellpálya felé terelte a Trierben felcseperedő, gyermekkorában saját állítása szerint csúnya kiscsirkére emlékeztető nehézbombázót. Istennek hála, a csiszolatlan gyémánt is úgy látta, hogy a recepciós pult mögött nem lesz ebből világhír, így először keresztnevet, aztán szakmát, végül országot váltott.

Merthogy 109-es mellbősége ellenére a germán netes férfipiacot alig-alig izgatta. Jordan kezdetben saját szerkesztésű honlapját az Egyesült Államokból látogatták legtöbben, ezért 2010 nyarán úgy döntött, becuccolja H-kosaras melltartóit, maga mögött hagyja otthonát, családját, barátait, és új életet kezdve meg sem áll a Amerikáig.

Los Angelesben kapcsolatok és személyes ismeretség hiányában kizárólag az ikreire és a menedzserére számíthatott. Minő meglepetésre rögtön első castingján szerződést kapott, később jöttek a komolyabb férfimagazinok, médiacégek és televíziós csatornák ajánlatai, és ma már ott tart, hogy filmszerepre is felkérték, amit persze el is fogadott. 2012-ben elérte, hogy a legnépszerűbb glamour modellek között említsék a nevét, nem kizárólag melleinek köszönhetően.

Heti rendszerességgel tölt fel igényes, csúcsminőségű, tematizált  fotósorozatokat (Valentin nap, Halloween, Függetlenség Napja, Hálaadás stb.) és videókat a honlapjára, a közösségi oldalakon is aktív, a Twitteren például személyesen válaszolgat a rajongóinak, mi több, különféle rendezvényeken szívesen találkozik és fotózkodik velük. Közvetlen, vicces személyiség, bájos akcentussal beszéli az angolt, jó értelemben vett lüke csaj, hibát követ el, aki első ránézésre a buta bögyös szőke kategóriába sorolja be.

A hímvilág nagy bánatára viszont Jordan eddig nem mutatta meg fedetlen bájait. Maximum fenékvillantással húzza a pasik idegeit, másodlagos nemi jellegeit kizárólag saját (vagy egy másik hölgy…) kezeinek takarásában engedi fotózni. A mikor lesz már a Playboyban? kérdést sem kerülhette el természetesen, amire a "never say never" – soha ne mondd, hogy soha! közhellyel válaszolt.

Itt megállunk egy ásónyomra tisztázni a másik két legfontosabb kérdést: igaziak-e legfőbb hódító kellékei? És ki az a szerencsés úriember, aki minden nap rajtuk hajthatja álomra a fejét? Egy félig jó és egy nagyon jó hírem van. A családi örökségnek köszönhetően alapból nagy cickókkal rendelkezik, mindössze picit segítettek rá egy kisebb orvosi beavatkozással. A lényeg pedig: nincs lovagja!

Mielőtt felcsillanna a szemünk, Jordant idézzük: "Az extra méreteim miatt rengetegen környékeznek meg. Nincs az a férfi, aki ezt el tudná viselni. A munkám és a kiegyensúlyozott párkapcsolat jelenleg nem összeegyeztethető dolgok. Egy nap majd megtalálom a társamat, és akkor ő lesz a legfontosabb számomra."

Igazi álomcsaj, mert amellett, hogy szereti a focit és az autókat, kevés szabadidejét lövöldözős játékokkal tölti, és újabban MMA-tréningeken vesz részt, szóval kedves rivális férfitársak, óvatosan közeledjünk hozzá!

Legújabb projektjeként németországi becenevéhez (Yoga-Jordan) híven jógamániáját kamatoztatva hamarosan DVD-t ad ki. Ha semmi közünk sincs ehhez a sporthoz, ki csináljon kedvet hozzá, ha nem ő?

Folyamatosan felfelé ívelő karrierje egyik csúcspontja volt, amikor a német RTL 2 csatornán egyórás riportfilmet forgattak róla, mint az év arca, továbbá egy hétig köré épült a SAT1 reggeli műsora, a kedvelt brit és ausztrál ZOO Magazin címlapján mosolyogva növelte az eladási példányszámot (nem szabad kihagyni fotózásról készült werkfilmet…).

Facebook-oldala manapság megközelíti a 100 ezer lájkolót, minden évben saját naptárat ad ki, honlapjáról eredeti csóklenyomatos dedikált fotót lehet rendelni, szerelmes levelek, házassági ajánlatok százait kapja – ki emlékszik már az egykori kis csúfságra?

Tovább:
A legfrissebb cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
Ötlabda – Öt az egyben sportág csak keményeknek

(Fotók: Jordan Carver Media, stoneip.info)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Kikapott a városi derbin a Liverpool, egyre távolabb a bajnoki cím

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés